Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

De nieuwe Porsche 911 Turbo S

Wij presenteren u de nieuwe generatie van de 911 Turbo S. Het nieuwe topmodel van de 911-range. De afmetingen van de 911 Turbo S zijn significant toegenomen: de carrosserie is boven de vooras 45 millimeter verbreed en de overall breedte van de auto is nu 1.900 mm – een toename van 20 mm. De gewijzigde spoorbreedte, verder ontwikkelde aerodynamica en een nieuwe bandenconfiguratie dragen bij aan zijn lichtvoetigheid en sportiviteit. De aerodynamica omvat nu adaptieve koelluchtkleppen aan de voorzijde en een grotere achtervleugel voor meer downforce.

Meer informatie Configureer de 911 Turbo S

Wilt u een Porsche 911 Turbo of 911 Turbo S aanschaffen of wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Vul uw gegevens hieronder in en Rogier, Marco, Bob, Dennis of Raymond neemt contact met u op.