Het exterieurPanamera GTS

Het exterieur

De bijzondere dynamiek van de nieuwe Panamera GTS modellen is meteen duidelijk – ook door te spelen met de zwarte contrastkleur. Zo zijn elementen zoals de zijruitlijsten, de luchtuitlaten aan de zijkant, de logo’s aan de achterzijde of de eindpijpen van het sportuitlaatsysteem uitgevoerd in zwart hoogglans. Daarnaast is het onderste gedeelte van de Panamera GTS modellen in matzwart uitgevoerd – inclusief de 20 inch Panamera Design wielen. Ook de achterlichten en de kenmerkende doorlopende achterlichtunit zijn getint. Tegen meerprijs zijn bovendien led­matrix­koplampen inclusief Porsche Dynamic Light System Plus leverbaar.

Beide GTS modellen zijn standaard voorzien van het SportDesign Pakket met een unieke voor­ en achterzijde. De adaptieve achterspoiler van de Panamera GTS wordt na het uitschuiven in twee delen gesplitst en wordt daardoor beduidend breder. Dit zorgt voor een efficiënte verlaging van de opwaartse kracht bij de achteras. De adaptieve dakspoiler van de Panamera GTS Sport Turismo zorgt voor een uitstekende rijstabiliteit.

Beide modellen zijn uitgerust met het krachtige remsysteem met rode remzadels. Ook standaard op beide modellen is het 10 mm verlaagde onderstel met adaptieve luchtvering. Naar keuze kan het sportieve totaalbeeld worden afgemaakt met ‘GTS’ logo’s aan de onderrand van de voorportieren.

Idee Panamera GTS

Het exterieur

Het interieur

Aandrijving en onderstel

Hulpsystemen en head-updisplay

Porsche Connect

Porsche Exclusive Manufaktur