Het interieurPanamera GTS

Het interieur

De kracht van de Panamera om schijnbare tegenstellingen te verenigen, blijkt al bij het instappen: een doordachte ergonomie en een hoge mate van comfort worden gecombineerd met een duidelijke sportiviteit.

De combinatie van zwart leder met Alcantara®, adaptieve sportstoelen met ‘GTS’ logo’s op de hoofdsteunen van de voorstoelen en de buitenste zitplaatsen achterin (bij de Panamera GTS Sport Turismo sportstoelen achterin tegen meerprijs) alsmede sier­ en dorpellijsten van geborsteld, zwart geanodiseerd aluminium geven een duidelijk signaal. Ook de stuurwielkrans van het multifunctionele stuurwiel alsmede de hemelbekleding zijn bekleed met Alcantara®.

Een bijzonderheid: voor de Panamera GTS modellen is tegen meerprijs een uitrustingspakket in 2 kleuren leverbaar. Hierbij zijn de stiksels van het dashboard, de portierbekleding, de stoelen, de armsteun in de middenconsole alsmede de vloermatten uitgevoerd met een draad in karmijnrood of krijt. In de hoofdsteunen van de 4 stoelen is het ‘GTS’ logo in dezelfde kleur gestikt. Hierbij passend: de veiligheidsgordels van de 4 stoelen in karmijnrood of krijt.

Uiteraard zijn voor de Panamera GTS modellen tegen meerprijs ook de leder­, bi­color­ en Clublederuitrustingen van de andere Panamera modellen leverbaar – dan zonder applicaties in Alcantara®.

Idee Panamera GTS

Het exterieur

Het interieur

Aandrijving en onderstel

Hulpsystemen en head-updisplay

Porsche Connect

Porsche Exclusive Manufaktur