Porsche Exclusive ManufakturPanamera GTS

Porsche Exclusive Manufaktur

We hebben een schat aan ervaring. Want van het begin af aan staat bij Porsche het realiseren van specifieke klantwensen centraal. Tot 1986 noemden we dat nog ‘Sonderwunschprogramm’, daarna werd het Porsche Exclusive en tegenwoordig is dat de Porsche Exclusive Manufaktur.

We houden van wat we doen. We houden van ons werk. Elke naad, elke vierkante centimeter leder, elk nog zo klein detail schenken we evenveel aandacht. Zo brengen we ervaring en passie met inspiratie over op de auto. Zo wekken we dromen tot leven. Af fabriek.

Dat kan alleen met originaliteit, enthousiasme en liefde voor detail. En dat begint al bij het geven van advies. Want bij ons staat vooral één ding centraal: het realiseren van uw individuele wensen en eisen. Zo maken we van ‘een Porsche’ ‘uw Porsche’.

Hoe we deze wensen laten uitkomen? Door nauwkeurig handwerk en met hoogwaardige materialen zoals leder, edel hout of aluminium. Het resultaat: een product dat is ontstaan uit toewijding en vakmanschap. Of anders gezegd: de ideale combinatie van sportiviteit, comfort, design en uw persoonlijke smaak. Een Porsche met uw signatuur.

We bieden u een breed aanbod aan individualiseringsopties. Optisch en technisch. Voor exterieur en interieur. Van kleine wijzigingen tot omvangrijke modificaties. Uw inspiratie is onze passie.

Porsche Home - Exclusive PanameraExclusive Panamera

Idee Panamera GTS

Het exterieur

Het interieur

Aandrijving en onderstel

Hulpsystemen en head-updisplay

Porsche Connect

Porsche Exclusive Manufaktur