Road to Success

Op 12 oktober organiseert Porsche Centrum Rotterdam een netwerkborrel geheel in het teken van ondernemen. Brian Gharibaan, bekend van The Hague Tech, komt zijn succes verhaal als ondernemer vertellen. Daarna is er gelegenheid tot het ontmoeten van andere ondernemers.

Programma 
Vanaf 19:00 bent u van harte welkom in de showroom van Porsche Centrum Rotterdam. U wordt ontvangen met een drankje en rond half 8 vertelt Brian Gharibaan een inspirerend verhaal over de weg naar het succes van zijn onderneming, en vooral benoemt waar de drive vandaan komt om op dergelijk top niveau te kunnen blijven presteren. Na de presentatie is er voldoende gelegenheid alle aanwezigen te ontmoeten en met elkaar te netwerken. De borrel eindigt rond 21:00 uur. 

Wannahaves 
Mede organisator Wannahaves is bekend van merken als voetbal community 433 en BALR, creëren eigen content en houden zich daarnaast bezig met marketingstrategieën en sociale media voor verschillende influencers en partners. Ze zijn begonnen als digital media agency gericht op de wereld rondom voetbal maar focussen zich nu steeds meer op lifestylemerken en evenementen. 

Sinds kort is Wannahaves op YouTube gestart met hun eigen programma genaamd the Road to Success, waarin succesvolle ondernemers vertellen wat het geheim is achter hun succes. Tijdens de borrel zal het filmteam van Wannahaves ook aanwezig zijn om de spreker te interviewen. Dit interview zal via de grote online kanalen worden gedeeld.

Aanmelden 
Aanmelden is kosteloos, en we zouden het leuk vinden als u uw zakenpartner meeneemt.