Robert Doornbos Grandprix

Porsche Centrum Rotterdam is hoofdsponsor van de Robert Doornbos Grandprix op 12 en 13 oktober 2019.
Tijdens dit geweldige evenement voor kinderen wordt de grootste trapauto race van Nederland gehouden. Wie pakt de grote prijs? Kinderen tot en met 12 jaar nemen deel aan deze race. De inschrijving is helaas al gesloten maar wees vooral welkom in het weekend van 12 en 13 oktober. Doneren is echter nog wel mogelijk. Op die manier ontvangt u een unieke Porsche RS trapauto.

Eerbetoon.
We eren de Rotterdamse sportheld Robert Doornbos. Met dit evenement wordt geld opgehaald voor diverse goede doelen.
Meisjes en jongens die jonger zijn dan zes jaar oud kunnen zich ook aanmelden voor de race in de Franse Baghera trapauto's. 

Naast de trapauto race is er nog veel meer te doen. Zo kunnen de kinderen de snelste tijd neerzetten in de Porsche Simulator, en in de Porsche Kidscorner houten 911'jes timmeren, knutselen, kleuren, slotracen, echte Porsches bekijken en nog veel meer!

Sponsor dit event en ontvang een unieke 2.7 RS trapauto.
Voor een bedrag van €1.000,- adopteert u deze limited edition Porsche 911 2.7 RS trapauto in Racing Yellow. Deze trapauto is inclusief een startbewijs voor de Kids Grandprix en 4 VIP kaarten.

Dit is het ultieme geschenk voor uw kind, kleinkind of het kind van een goede relatie. U wordt uitgenodigd voor een exclusieve meet & greet met Robert Doornbos om uw auto in ontvangst te nemen.

Met dit evenement steunt Rotterdamse Sporticonen het goede doel Sophia Kinderziekenhuis. 

Doneer voor het goede doel

Aanmelding is helaas gesloten.
Kinderen tot en met 12 jaar nemen deel aan deze leuke trapauto race. Helaas is de inschrijving gesloten, maar wees vooral welkom in het weekend van 12 en 13 oktober in AHOY. Er zijn genoeg andere leuke dingen te doen zoals racen in een simulator, knutselen, timmeren, slotracen en nog veel meer!

Video's over de Robert Doornbos Grandprix.