Lifestyle Event

In de prachtige showroom van één van de grootste lifestyle merken ter wereld wordt een Lifestyle Event georganiseerd. Op dinsdag 11 september bent u van harte welkom bij Porsche Centrum Rotterdam voor een gevarieerd programma vol luxe, entertainment en goed gezelschap. U kunt zich, samen met uw partner, gratis aanmelden.

Don’t miss it
Mis het niet, want u hoeft zich absoluut niet te vervelen. Dankzij het grote aantal deelnemers is er genoeg te beleven op wat ongetwijfeld een mooie avond zal worden. Zo staat er een modeshow op het programma. Vanzelfsprekend kunt u daarnaast rekenen op de kwaliteit die u van ons gewend bent, zowel op culinair als muzikaal gebied.

Voor een goed doel
Tijdens het event worden er loten verkocht voor het goede doel. U maakt hiermee kans op een uniek kunstwerk van Jacksart. Het goede doel voor deze avond is: Stichting Zeldzame Zieken Fonds.

Direct aanmelden
U kunt zich hieronder direct online aanmelden voor deze bijzondere avond.

Vanaf 19.30 bent u van harte welkom in de Porsche showroom aan de Landaulettestraat 9 in Rotterdam. Het programma start om 20.00 uur.

Aanmeldformulier Lifestyle Event
Helaas moeten we u mededelen dat het evenement vol is. U bent uiteraard van harte welkom op het volgende evenement bij Porsche Centrum Rotterdam. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van alle evenementen.