Over Porsche Centrum Rotterdam

Bent u op zoek naar de perfecte Porsche of gekwalificeerde specialisten voor onderhoud en reparatie van uw Porsche? Porsche Centrum Rotterdam is hét adres voor aanschaf, onderhoud en reparatie van nieuwe, gebruikte en Porsche classics. 

Onderhoud bij Porsche Centrum Rotterdam
Als een van de oudste, officiële Porsche dealers van Nederland heeft Porsche Centrum Rotterdam vertrouwen, openheid en passie voor het merk hoog in het vaandel staan. Omdat Porsche Centrum Rotterdam altijd beschikt over up-to-date technische informatie en originele Porsche onderdelen, kunt u rekenen op betrouwbaar onderhoud voor uw Porsche door de beste Porsche monteurs. Met de Porsche Service Dialoog kunt u zelfs aanwezig zijn bij de inspectie van uw auto door een speciaal hiervoor opgeleide technicus. Dit maakt als nooit tevoren inzichtelijk wat het juiste plan van aanpak is voor onderhoud of reparatie van uw Porsche.

Porsche aanbod bij Porsche Centrum Rotterdam
Ook voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Porsche, biedt Porsche Centrum Rotterdam een ruime selectie van de nieuwste Porsche modellen en een prachtig aanbod van Porsche Approved Occasions. Met dit kwaliteitslabel weet u zeker dat u een gebruikte Porsche kiest die aan de hoge eisen van Porsche voldoet.

Wilt u meer weten?

Maak direct een afspraak of kom gerust langs voor een kijkje in de showroom en een informatief gesprek met een van onze medewerkers. Het team van Porsche Centrum Rotterdam staat altijd voor u klaar.