Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Taycan Rall-E

Porsche brengt het beste van twee werelden samen: de rij-eigenschappen van een sportwagen in combinatie met optimaal rijcomfort en 100% elektrisch rijden. De Porsche Taycan is een super sportscar en daily driver in één en daar vertellen wij u graag meer over. Laat uw tankpas thuis en stap achter het stuur van de eerste elektrische Porsche!

U kunt zelf het beste van beide werelden ervaren tijdens de Rall-E op maandag 28 september bij Porsche Centrum Rotterdam.
Meld u onderaan de pagina aan voor deze geweldige elektrische beleving.

Uw programma.
U wordt ontvangen bij Porsche Centrum Rotterdam met een goede kop koffie en wat lekkers. Vervolgens neemt uw Porsche instructeur u mee naar een van de zes Taycans. Hier wordt de stoel en het stuur van de Taycan op uw wensen ingesteld zodat u veilig en comfortabel de weg op gaat. 

Tijdens deze uitgebreide rit in een Porsche Taycan vertelt een van onze Porsche instructeurs u alles over de eerste elektrische sportwagen van Porsche, en krijgt u praktische tips die garant staan voor optimaal rijplezier.

Maar liefst zes Taycans voorzien van een kleurrijke wrap staan klaar staan klaar om u mee te nemen over de mooie wegen van Rotterdam.

Bij afloop van de rit staan wij klaar om uw laatste vragen te beantwoorden onder het genot van een kop koffie. 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u kennismaken met de Porsche Taycan? Meld u dan hieronder aan en ervaar zelf de rij-eigenschappen van een sportwagen in combinatie met optimaal rijcomfort en 100% elektrisch rijden. U ontvangt dan binnen enkele minuten een bevestiging per e-mail.

Het adres.
Porsche Centrum Rotterdam, Landaulettestraat 9 3063 NR Rotterdam

Covid-19 richtlijnen.
Het evenement wordt georganiseerd met aandacht voor de COVID-19 richtlijnen van het RIVM. Indien u gezondheidsklachten heeft, willen wij u vragen om uw deelname uit te stellen. Wij verwelkomen u dan graag op een ander moment. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met het salesteam op het telefoonnummer: 088 - 911 9 911.

Meld u hier aan.