Porsche Classic

De mooiste geluiden uit meer dan zes decennia. U hoort ze allemaal bij uw Porsche Classic Partner.

Met uw classic Porsche kunt u terecht bij Porsche Centrum Rotterdam. De Porsche Classic familie bestaat inmiddels uit 13 modelseries, van 944 tot de eerste generatie 911 en van de 356 tot de sinds dit jaar toegetreden eerste generatie Boxster en 996. Het criterium om ‘Classic’ te worden is dat de Porsche tenminste tien jaar geleden uit productie genomen is.

Onze technici zijn breed opgeleid en kunnen alle modellen in onderhoud aan. Onderhoud bij Porsche Centrum Rotterdam is een meerwaarde voor uw auto, dit geldt ook voor classic modellen. Door het gebruik van de nieuwste technologieën, originele onderdelen en de aanwezige kennis verhogen wij de restwaarde van uw auto.

Binnen ons Porsche Centrum staat een speciaal classic team tot uw beschikking. Dit zijn ware Classic specialisten binnen ons Porsche Centrum. Het Classic team gaat graag de service dialoog met u aan. Porsche Centrum Rotterdam kent Flat Rate tijden, hierdoor komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. 

Classic berijders hebben een aantal privileges:

  • 20% korting op uren en onderhoudspakketten
  • Gratis APK bij een grote onderhoudsbeurt
  • Geboortecertificaat voor €149

Klik hier om direct een afspraak te maken voor onderhoud.

Porsche Classic

Porsche Centrum Rotterdam

Landaulettestraat 9
3063 NR Rotterdam

Telefoon: 088 - 911 9 911
Fax: 088 - 911 9 912
Mail: info@porscherotterdam.nl

Contact

Openingstijden

Verkoop:
Dagelijks (maandag t/m vrijdag): 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Service:
Dagelijks: 08:00 - 17.00 uur
Zaterdag : 10:00 - 14:00 uur

Parts:
Dagelijks: 8.00 - 17.00 uur
Zaterdag : gesloten

Contact

Services

Als één van de oudste, officiële Porsche dealers van Nederland heeft Porsche Centrum Rotterdam zich sinds 11 september 2016 gecertificeerd als Classic Partner. Hiermee is Porsche Centrum Rotterdam de 39ste gecertificeerde Classic Porsche-dealer wereldwijd. Onze monteurs hebben meer dan 40 jaar ervaring met classics. Van de Porsche 356 tot aan de Porsche 911 (996). Bent u op zoek naar een Classic Porsche of is uw Porsche toe aan onderhoud? Bij Porsche Centrum Rotterdam kunt u terecht voor onderhoud, restauratie en aan-en of verkoop van een Classic Porsche.

Contact

Porsche Classic Partner

Classic sales specialist:
Rogier Groeneveld

Tel: 088 - 911 9 911
E-mail: Rogier.groeneveld@porschecentrumrotterdam.nl 

Contact

Porsche Classic Partner

Classic service adviseur:
Robert-Jan Olthof

Tel: 088 - 911 9 911
E-mail: Robert-jan.olthof@porschecentrumrotterdam.nl

Contact

Porsche Classic Partner

Classic voorman:
Johan Palsgraaf

Tel: 088 - 911 9 911
E-mail: Johan.palsgraaf@porschecentrumrotterdam.nl

Contact

Porsche Classic Partner

Classic Technisch Specialist:
Rob Laurijssens

Tel: 088 - 911 9 911
E-mail: Rob.laurijssens@porschecentrumrotterdam.nl

Contact

 

Wat kunt u verwachten van Porsche Classic

U herkent direct uw Porsche Classic Partner

De vlag met het Porsche Classic-logo wappert trots in de mast. Het mag duidelijk zijn: u en uw Porsche zijn hier precies aan het juiste adres.

Contact

De Classic Corner - pure merkbeleving

Dat u bij een specialist in Porsche klassiekers bent aangekomen, ziet u direct al in de showroom. De Classic Corner is een lust voor het oog, met altijd één of meerdere klassieke Porsches. Een pure Classic-merkbeleving voor de echte klassieker-liefhebbers.

Porsche museum

Volop inspirerende Classic-informatie

De Classic Corner toont altijd een klassieke Porsche, geflankeerd door speciaal meubilair waarin originele Porsche onderdelen zijn te zien. Wees getuige van het productieproces van het Porsche-logo of blader door technische literatuur. U kunt de naslagwerken van diverse modellen bekijken, en u ontdekt wat de relatie is tussen Porsches merkwaarden ‘traditie en innovatie’.

Contact

Alles voor uw gekoesterde Porsche-klassieker

U wilt betrouwbaar on-the-spot advies, of gewoon een heel goed gesprek over uw gekoesterde Porsche klassieker? Gecertificeerde techneuten, onderdelen-managers en service-adviseurs staan, net als vanzelfsprekend een vast aanspreekpunt voor Porsche klassiekers, bij iedere Classic Partner altijd voor u klaar.

Contact

Specialistisch advies over 52.000 originele Porsche Onderdelen

Porsche Classic Rotterdam kan u als geen ander zorgvuldig advies over de ruim 52.000 originele Porsche onderdelen die het assortiment van Porsche Classic vormen. Bovendien wordt u geïnformeerd over nieuw ontwikkelde onderdelen voor uw klassieker, krijgt u advies over technische issues en weet hij alles over het volledig origineel opbouwen van uw Porsche dankzij de vele naslagwerken die Porsche AG hiervoor beschikbaar stelt.

Contact

Individuele zorg voor alle klassieke Porsches

U en uw klassieker zijn van harte welkom op onze speciale Service Dialoog-brug. Samen met een van onze gespecialiseerde Classic-monteurs bekijken we samen uw auto en praten vanuit onze expertise en ervaring met u over mogelijke aandachtspunten, een uitgekiend onderhoudsplan, restauratie en natuurlijk reparatie.

Contact

Gegarandeerd: Service volgens de hoogste standaard

Om u de best mogelijke service te kunnen garanderen voor reparatie en onderhoud, beschikt elke Porsche Classic Partner over alles wat daarvoor nodig is. Uitstekend gekwalificeerde medewerkers met veel kennis, ervaring en expertise. Specialistisch en uniek gereedschap. Maar ook uitgebreide model-specifieke technische literatuur en naslagwerken. Veelal direct afkomstig van ‘Werk 1’ in Stuttgart.

Contact