Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Prijzen onderhoud Porsche Taycan

Uw Porsche dealer combineert kennis en ervaring met de modernste hedendaagse technologie om elke Taycan in topconditie te houden.

Alles in huis

De Porsche dealer heeft letterlijk alles in huis om een Taycan in optimale conditie te houden. Onze monteurs zijn perfect getraind, hebben volop ervaring en zijn liefhebbers van het merk. Zij werken volgens de officiële fabrieksrichtlijnen en hebben de beschikking over gereedschappen die speciaal voor Porsche zijn ontworpen.

Maatwerk

De serviceadviseur kan u precies vertellen wat de onderhoudsbehoefte van uw Porsche is. Op basis daarvan krijgt u een advies over het onderhoudsschema.

Transparant

Voor de Taycan gelden specifieke adviesprijzen voor alle vormen van onderhoud. U weet altijd vooraf waar u aan toe bent. Eventuele aanvullende werkzaamheden voeren we alleen na uw akkoord uit.

Serviceprijzen Porsche Taycan

Omschrijving Uitvoering Jaar Consumenten prijs incl. BTW
Onderhoud '20 - > EUR 539
Onderhoud 4S '20 - > EUR 539
Onderhoud Turbo '20 - > EUR 539
Onderhoud Turbo S '20 - > EUR 539
Remblokken voor '20 - > EUR 1039
Remblokken voor 4S '20 - > EUR 1149
Remblokken voor Turbo '20 - > EUR 1459
Remblokken voor Turbo S '20 - > EUR 1319
Remblokken achter '20 - > EUR 789
Remblokken achter 4S '20 - > EUR 889
Remblokken achter Turbo '20 - > EUR 1029
Remblokken achter Turbo S '20 - > EUR 1109
Remvloeistof (i.c.m. onderhoud) '20 - > EUR 149

Disclaimer: Aan de Porsche Serviceprijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De Porsche Serviceprijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW en exclusief klein materiaal en milieutoeslag. Onder voorbehoud van drukfouten en of prijswijzigingen. Prijzen zijn alleen voor het voorschreven onderhoud en niet voor bijkomende werkzaamheden.