Porsche Approved Garantie

Wilt u een aflopende garantie verlengen? Dat is mogelijk met de Porsche Approved Garantie.
Daarnaast is het mogelijk om deze garantie ook los af te sluiten.

Porsche Approved Garantie
De Porsche Approved Garantie heeft exact dezelfde dekking als de Porsche Fabrieksgarantie. Dit is een volledige dekking met uitzondering van aan ouderdom of slijtage onderhevige onderdelen. Ontzettend fijn voor mogelijke verwachte en onverwachte problemen met uw Porsche.

Porsche Assistance is bij de Porsche Approved Garantie inbegrepen, wat zorgt voor mobiliteit bij reparatie aan uw auto. U maakt gebruik van de hulp die Porsche Assistance te bieden heeft wanneer uw Porsche pech heeft, bij ongevallen en/of diefstal. De dekking geldt over heel Europees gebied. Bij autopech kunt u bijvoorbeeld denken aan assistentie bij het vervangen van lege accu’s, bandenwissel/lekke banden, hulp bij storing systemen, leegzuigen bij verkeerde brandstof etc.

Voorwaarden
Voor het afsluiten van een Porsche Approved Garantie is het een vereiste dat uw Porsche een maximale leeftijd heeft van 14 jaar en een kilometerstand van minder dan 200.000 km. Bij verlenging van garantie moet uw Porsche een 111-puntencheck succesvol doorlopen. Tot slot is de garantie natuurlijk overdraagbaar bij zowel particuliere verkoop als bij verkoop binnen de Porsche dealer.

Ook voor Porsche Occasions
Een Porsche Approved Garantie is onder voorwaarden ook af te sluiten voor Porsche modellen waarop geen Porsche Garantie (meer) van toepassing is en die niet bij de officiële dealer zijn gekocht. In het laatste geval moet de klant naast de 111-puntencheck ook 90 dagen eigenaar zijn en de laatste grote beurt moet zijn uitgevoerd bij de Porsche dealer voor ingang van de garantie. Deze garantie biedt dezelfde uitgebreide dekking

Vervangend vervoer, haal- en brengservice
Kosteloos vervangend vervoer behoort tot één van de voordelen die u krijgt bij het afsluiten van een Porsche Approved Garantie. Wilt u liever dat wij uw Porsche bij u thuis komen ophalen, vervangend vervoer achterlaten is dat ook één van de mooie diensten die onderdeel zijn van de Porsche Approved Garantie. Uw auto wordt tot slot netjes teruggebracht met een verlengde garantie.

Prijzen

  1 jaar Porsche Approved Garantie 2 jaar Porsche Approved Garantie 
Porsche 911 € 2.024,85 € 3.034,85
Porsche Boxster € 1.579,85 € 2.234,85
Porsche Cayenne € 1.924,85 € 2.854,85
Porsche Cayman € 1.579,85 € 2.234,85
Porsche Macan € 1.749,85 € 2.534,85
Porsche Panamera  € 2.069,85 € 3.114,85

*Indien geen garantie is een toeslag vereist van €100,-. 

Heeft u interesse in een Porsche Approved Garantie of wilt u vrijblijvende informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@porschecentrumrotterdam.nl of bel naar 088-911 9 911