Evenementen van Porsche Centrum Rotterdam

Aankomende events:

Op deze pagina vindt u alle aankomende evenementen van Porsche Centrum Rotterdam.  

 

23 augustus: Porsche Autophotive RDM

Rotterdam is voor veel fotografen al jaren dé speeltuin voor fotografie. De stad kent prachtige parken en rauwe industrie. Juist deze combinatie zorgt ervoor dat de stad zo geliefd is.

Fotografie en Porsche gaan al jaren goed samen. De telelenzen worden de afgelopen jaren steeds groter en op diverse events weten de professionele fotografen zich haast niet meer van de hobby fotografen te onderscheiden. Nu wordt het tijd om uw kennis en ervaring op automotive fotografie bij te schaven. Meld u nu aan voor de eerste fotocursus voor gevorderde fotografen.

Meer informatie

 

1 september: Porsche Rotterdam Cycling Tour 2019

Beleef een professionele wielerrit-ervaring bij de tweede fietsclinic van Porsche Centrum Rotterdam. De clinic vindt plaats op zondag 1 september en is geschikt voor iedere wielrenner die van touren houdt. U legt een mooie tocht af onder begeleiding van topwielrenners, motards en volgauto’s. Aanmelding is inclusief een limited edition Porsche wieleroutfit. De dag wordt afgesloten met een heerlijke maaltijd en de mogelijkheid om samen de Formule 1 te bekijken of om op tijd weg te zijn voor de race.

Meer informatie

 

6,7 & 8 september: Historic Grand Prix 2019

Porsche-grand-prix-zandvoort

Op 6, 7 en 8 september vindt op Circuit Zandvoort de Historic Grand Prix 2019 plaats. Dat betekent: een lang weekeinde genieten van legendarische bolides uit onder andere de F1, de F3 en de langeafstandsracerij. Ook bij deze achtste editie speelt Porsche een hoofdrol. Speciaal voor deze gelegenheid komt de 718 F2 uit de jaren ’60 over uit het Porsche Museum. En natuurlijk is er het Porsche Classic Dorp, dé plek om de racesfeer van toen op te snuiven.

Meld u nu aan om de historische Porsche racesfeer te beleven.

Meer informatie