Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Wielensets

Design en sportieve prestaties? Die gaan hand in hand. Uw Porsche is immers de ideale metgezel voor elk seizoen. En complete winterwielensets van Porsche passen niet alleen perfect bij uw auto, ze voldoen ook aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en rijplezier. Voor een optimale performance – ook als het buiten koud is.

Voordelen.
Het kiezen van een Porsche wielset heeft veel voordelen. Een voordeel is dat u zeker weet dat het complete wielen zijn voor uw Porsche. Het past gegarandeerd en u hoeft zich geen zorgen te maken over de band-velg combinatie. De wielensets zijn uitgebalanceerd en speciaal ontworpen voor uw type Porsche. Het wisselen van de zomerset naar winterset of visa versa gaat sneller als complete set, in plaats van de banden los op de velg te plaatsen.

Als u de wielen goed verzorgt, kunt u de levensduur van uw complete wielenset aanzienlijk verlengen. U kunt denken aan kleine dingen zoals het controleren van de bandenspanning, het regelmatig reinigen van de velgen en het nooit rijden zonder ventieldoppen.

Nieuwe wintersets op voorraad
Mocht u interesse hebben in een andere set, klik dan op de knop hieronder. Door middel van het invoeren van uw kenteken, kunt u zelf een winterset selecteren. Neem vervolgens contact met ons op en wij maken voor u een passende aanbieding.

Bekijk hier de huidige wintersets

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat op 088 - 911 9 911. Alle prijzen zijn inclusief btw, naafkapjes, montage en 1 seizoen opslag. 

Banden.
De banden worden getest op onder andere performance, rolweerstand en afrolgeluid. En op het bewaterbare dynamische testcircuit staan bovendien grip- en remtests op het programma. Alleen de beste banden krijgen uiteindelijk de 'N'-markering. Deze hoogwaardige banden onderscheiden zich van andere banden, met name wat betreft hun geometrie, de rubbersamenstelling en de strenge tests, die niet minder dan 33 belangrijke criteria omvatten. Het merkbare resultaat? Rijplezier en rijveiligheid.