Nieuws

Porsche breidt elektrische range uit met Taycan 4S

- Na de Taycan Turbo en Turbo S introduceert Porsche nu de Taycan 4S, de derde uitvoering van de elektrische sportsedan. Uitgerust met de standaard Performance Battery met een capaciteit van 79,2 kWh leveren de elektromotoren 390 kW/530 pk in overboost. Optioneel kan de Taycan 4S worden uitgerust met de Performance Battery Plus van de Taycan Turbo en Taycan Turbo S met een capaciteit van 93,4 kWh; in dat geval leveren de elektromotoren maximaal 420 kW/571 pk in overboost.

[VIDEO] 9:11 Magazine aflevering 13: DNA

- Aflevering 13 van 9:11 Magazine staat in teken van Porsche DNA. De twee petrolbroers Dario en Marino Franchitti gaan voor de Porsche 718 Spyder en Cayman GT4 op het Knockhill Racing Circuit. Verder blikken we terug op de ontwikkeling van de vierpersoons-sportauto, de Porsche 989 welke een voorloper bleek van de Panamera, waarvan we de evolutie nauwkeurig volgen. We blikken terug op "no.1", de Porsche 356, en cruisen door Sardinië met de nieuwe 911 Speedster.

[VIDEO] De Porsche die McKeel Hagerty nooit meer laat gaan

- Wanneer McKeel Hagerty achter het stuur van zijn Porsche 911S uit 1967 kruipt gaat dat altijd gepaard met een overweldigend gevoel van vreugde en mooi herinneringen. Hij restaureerde de Porsche samen met zijn vader. De sportauto vervult tegenwoordig een belangrijke rol in het ontsnappen aan de drukte van zijn dagelijks leven. Bijna vier decennia nadat Hagerty de vervallen 911S kocht, geniet hij nog steeds op dezelfde wegen van Noord-Michigan.

[VIDEO] De 718 Cayman GT4. Perfectly Irrational Job.

- De Porsche 718 Cayman GT4 is de perfecte sportwagen voor iedereen die graag grenzen overschrijdt. Voor iedereen die liever vraagt ‘waarom niet?’ in plaats van ‘waarom?’. Uit honderden aanvragen selecteerde Porsche twee deelnemers die op het circuit mochten uitvechten wie de meest irrationele persoon is. Vijf uitdagingen, 2 deelnemers en 1 prijs: de ultieme tracksessie bij het Porsche Experience Centre op Silverstone.