Nieuws

[VIDEO] Terug bij de Super Bowl

- Met in de hoofdrol de geheel nieuwe Taycan neemt The Heist je mee op een bloedstollende achtervolging met een all-star cast van auto's uit het Porsche Museum in Stuttgart. Door het landschap van prachtige Duitse locaties zoals Heidelberg, Heppenheim en het Zwarte Woud. Naast de volledig elektrische Taycan wordt de cast gecomplementeerd met de legendarische 917K, Carrera GT, 918 Spyder, 911 RSR, 718 Cayman GT4, 911 Carrera 4S, 930 Turbo en 911 GT2 RS.

[VIDEO] Maakt de Porsche Carrera GT het mooiste geluid?

- Harry Metcalfe, van Youtube-kanaal Harry's Garage, was erbij toen op de ochtend van de Parijs Motor Show in 2000 de Porsche Carrera GT concept werd gepresenteerd. Hij wist direct dat het een bijzondere auto was. Het latere productiemodel beschikte over een V10-motor met 450 kW/612 pk, een monocoque van carbon en keramische remmen én koppeling. Luister naar zijn verhaal over de memorabele onthulling en hoe het is om met deze speciale Porsche te rijden.

Onfortuinlijke race voor TAG Heuer Porsche Formule E-team in Chili

- Na de sterke podiumfinish bij de seizoensstart in Diriyah (Saoedi-Arabië) is het TAG Heuer Porsche Formule E-team er bij de derde race van het seizoen in het ABB FIA Formule E-kampioenschap 2019/2020 in Santiago (Chili) niet in geslaagd om opnieuw een topresultaat te behalen. Neel Jani (CH) moest de race met zijn #18 Porsche 99X Electric al na enkele ronden staken. André Lotterer (D) kwam tijdens de Santiago E-Prix met zijn #36 Porsche 99X Electric op de 22eplaats over de eindstreep, maar werd naderhand vanwege het overschrijden van de maximaal beschikbare hoeveelheid energie gediskwalificeerd. De overwinning ging naar Maximilian Günther (D, BMW i Andretti Motorsport) voor António Félix da Costa (PT, DS Techeetah) en Mitch Evans (NZ, Jaguar Racing).