Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud

Ook voor uw Porsche is regelmatig onderhoud van groot belang. Bent u op zoek naar een goed adres voor Porsche onderhoud? Porsche Centrum Rotterdam beschikt over de kennis, het juiste gereedschap en de onderdelen om uw Porsche perfect te onderhouden.

Meer informatie
Serviceprijzen

Serviceprijzen

Vooraf weten waar u aan toe bent voor wat betreft onderhoud? Alle Porsche Centra in Nederland hanteren dezelfde vaste adviesprijzen voor onderhoud.

Meer informatie
Nieuwe banden

Nieuwe banden

De juiste banden voor uw Porsche zijn van groot belang. Bent u op zoek naar nieuwe banden voor uw auto? Porsche Centrum Rotterdam heeft een uitgebreide selectie goede Porsche banden van toonaangevende fabrikanten.

Meer informatie
APK

APK

Zelfs voor een Porsche is de Algemene Periodieke Keuring verplicht. Gelukkig kunt u deze keuring ook gewoon uit laten voeren bij Porsche Centrum Rotterdam.

Meer informatie
Porsche Connect

Porsche Connect

Porsche Connect maakt van een Porsche als het ware een rollend commandocentrum. De bestuurder hoeft de auto niet meer uit om real time informatie over het verkeer, de stad, laad-/tankstations, parkeermogelijkheden en vluchten te krijgen.

Meer informatie
Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Porsche in onderhoud? Toch mobiel met vervangend vervoer of de haal- en brengservice van Porsche Centrum Rotterdam.

Meer informatie
Porsche Insurance

Porsche Insurance

Zorgeloos genieten van uw Porsche staat voorop. U weet dat uw Porsche te allen tijde over voldoende vermogen beschikt, dat geeft een goed gevoel. De Porsche verzekeringen doen daar nog een schepje bovenop. Weten dat uw trotse bezit goed verzekerd is, brengt rust en vertrouwen. Dat geeft u een veilig gevoel waardoor u nog intenser van uw Porsche kunt genieten.

Meer informatie
Porsche aankoopkeuring

Porsche aankoopkeuring

De aankoop van een Porsche is een bijzonder moment, maar u wilt op een later moment niet geconfronteerd worden met reparaties. Laat daarom altijd aankoopkeuring uitvoeren bij Porsche Centrum Rotterdam.

Meer informatie
Service Dialoog

Service Dialoog

Uw Porsche is een waardevol en persoonlijk bezit. Bovendien geloven wij dat de echte liefhebber zich graag betrokken ziet worden bij alles wat zijn Porsche aangaat. Daarom bieden we u de mogelijkheid tot een Service Dialoog.

Meer informatie