Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Rotterdam
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Rotterdam

Schuttevaerweg 116

3044 BB Rotterdam

T: 088 911 9 911

info@porschecentrumrotterdam.nl

Openingstijden showroom

Maandag - vrijdag 8:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u
Zondag Gesloten

 

Openingstijden werkplaats

Maandag - vrijdag 08:00u - 17:00u
Zaterdag 10:00u - 14:00u
Zondag Gesloten
Modellen

Schade

Een Porsche is een kostbaar bezit. Wanneer er schade aan ontstaat, wil je dat dit snel en vakkundig wordt verholpen. Bij Porsche Centrum Rotterdam hebben we alles in eigen huis om je Porsche weer als nieuw te maken. Op de Schuttevaerweg hebben we 860 vierkante meter met een volledige schadeafdeling met een gecertificeerde  aluminium werkplek, een state-of-the-art spuit- en droogcabine, één All-in-One cabine, een richtbank en eigen wasplaats. Schade is al vervelend genoeg. Wij zorgen er in onze werkplaats voor dat je als klant volledig wordt ontzorgd. Desgewenst wordt daarbij ook de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij voor je uit handen genomen. Een haal- en brengservice of passend vervangend vervoer staat uiteraard voor je klaar.  Schade is al vervelend genoeg. Wij zorgen er in onze werkplaats voor dat je als klant volledig wordt ontzorgd.

Bij Porsche Centrum Rotterdam kun je terecht voor:

  • Schadeherstel
  • Ruitvervanging
  • Reparatie van velgen
  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Leerherstel


Heeft u nog vragen of opmerkingen betreft de schade aan uw Porsche? Of wilt u een afspraak maken? U kunt contact opnemen met de Schade Manager Mike Wortel via de mail mike.wortel@pon.com of bel naar het telefoonnummer 088 - 911 9 968