Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Groot en klein onderhoud

Ook voor uw Porsche is regelmatig onderhoud van groot belang. Bent u op zoek naar een goed adres voor Porsche onderhoud? De specialisten van Porsche Centrum Rotterdam beschikken over up-to-date kennis, het juiste gereedschap en de originele onderdelen om uw Porsche perfect te onderhouden.

 

Groot en klein Porsche onderhoud

Alleen het beste is goed genoeg voor uw Porsche. Daarom is het belangrijk om rekening te houden met het onderhoudsschema van uw auto. Dit schema vertelt u wanneer uw specifieke model groot of klein onderhoud nodig heeft. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft Porsche Centrum Rotterdam onderhoudspakketten samengesteld voor grote en kleine beurten. Zo weet u precies wanneer uw Porsche aan welke vorm van onderhoud toe is. Voor de 911 geldt bijvoorbeeld dat alle modellen, tot en met de 996, iedere 2 jaar of om de 20.000 kilometer onderhoud nodig hebben. Bij de 997 en later is dat iedere 30.000 kilometer of om de twee jaar.

Neem voor advies over uw Porsche direct contact op met een van onze service adviseurs. 

Voordelen van regelmatig onderhoud
Regelmatig onderhoud van uw Porsche heeft verschillende voordelen:

 • Betrouwbaarheid.
  Een goed onderhouden Porsche presteert altijd naar verwachting en zal u niet in de steek laten.
 • Mankementen worden eerder gesignaleerd.
  Lang doorrijden met een defect kan leiden tot grotere schade of onveilige situaties. Met regelmatig onderhoud is de kans op onvoorziene problemen veel kleiner.
 • Ook wanneer u weinig rijdt.
  Het regelmatig verversen van de olie voorkomt condensvorming en andere vervuilingen die de smerende werking reduceren. Verse olie voorkomt daarom onnodige slijtage en grote motorschade.
 • U behoudt uw mobiliteitsgarantie.
  Met een goed onderhouden Porsche heeft u altijd recht op Porsche Assistance en hulp bij pech, 24 uur per dag, 7 dagen per week, in heel Europa.
 • Behoud van waarde
  Een volledige onderhoudsgeschiedenis draagt bij aan het behoud van de waarde van uw Porsche

 

Jaarbeurt

Met een Porsche Jaarbeurt bij Porsche Centrum Rotterdam is uw Porsche altijd in topconditie. Naast het feit dat het Porsche Centrum beschikt over een enorme schat aan kennis en ervaring, beschikt zij over de beste apparatuur om uw Porsche volgens de meest recente fabrieksnormen te onderhouden. Tevens maakt ze uitsluitend gebruik van originele onderdelen en door de fabriek voorgeschreven vloeistoffen. Wat origineel is moet origineel blijven, zowel optisch als technisch. Dat maakt de vraag waar u uw auto laat onderhouden wel erg gemakkelijk. Want alleen het beste is toch goed genoeg voor uw Porsche?

De Porsche Jaarbeurt is aan te bevelen als u minder dan 15.000 kilometer per jaar rijdt, nadat de Porsche 1 jaar oud is. De werkzaamheden omvatten uitgebreide inspecties op slijtage onderhevige onderdelen en lekkages om de bedrijfszekerheid en prestaties van uw Porsche en tegelijkertijd uw veiligheid te garanderen. Tevens zal de olie (met filters) worden ververst. Indien gewenst kan de Jaarbeurt gecombineerd worden met een APK (gratis voor Porsche Insiders!).

Het Porsche Centrum beloont uw vertrouwen met 2 jaar garantie op de (originele) onderdelen en de montage daarvan, en geeft u bovendien een jaar lang recht op de Porsche Assistance mobiliteitsgarantie die u verder helpt als u onverhoopt toch met pech strandt.

 • Het Porsche Centrum biedt u de Jaarbeurt aan voor €499,- (incl. 1 jaar Porsche Assistance mobiliteitsgarantie)
 • Defecten worden eerder gesignaleerd. Lang doorrijden met een klein mankement kan leiden tot grotere schade of onveilige situaties. Daarnaast verkleint regelmatige controle de kans dat u dan ongepland naar de dealer moet
 • Eventuele openstaande fabrieksmodificaties worden direct kosteloos uitgevoerd
 • Eventueel noodzakelijke reparaties worden tegen vaste prijzen aangeboden
 • De kosten van onderhoud worden gespreid. Eventuele reparaties en vervanging van onderdelen hopen zich niet op. Een auto die gebruikt wordt, is simpelweg aan slijtage onderhevig
 • Ook een auto die weinig gebruikt wordt of merendeels kleine afstanden aflegt (zoals in NL) behoeft onderhoud. Het regelmatig verversen van de olie voorkomt condensvorming of andere vervuilingen die de smerende werking reduceren. Verse olie voorkomt onnodige slijtage
 • Naast het technische aspect is het natuurlijk ook van belang om de veiligheid in acht te nemen. Bijvoorbeeld in verband met de hygroscopische eigenschappen van remvloeistof is het belangrijk ook deze tijdig te vervangen om er zeker van te zijn dat u volledig kunt vertrouwen in de prestaties van uw Porsche
 • Een Jaarbeurt en de APK zijn te combineren. Als het toch tijd is om uw APK te laten uitvoeren, is het handig deze tegelijk met de Jaarbeurt te doen.

Uiteraard ontvangt u een officiële stempel met vermelding van de uitgevoerde werkzaamheden in uw onderhoudsboekje. De historie van uw auto wordt gedocumenteerd waardoor problemen in de regel sneller opgelost kunnen worden. Tevens schept dit vertrouwen wat zich uit in een positieve invloed op de restwaarde van uw Porsche

Airco reiniging

Jaarlijks onderhoud van het airconditioning-systeem in uw Porsche is van groot belang. Verontreinigde airconditioning-systemen bevatten namelijk ziekmakende bacteriën die slecht zijn voor uw gezondheid en de werking van de airco negatief beïnvloeden. Tijdens de warme zomermaanden wilt u natuurlijk dat uw airconditioning optimaal functioneert voor een fris gevoel in de auto. Daarom werkt Porsche Centrum Rotterdam met een nieuwe milieuvriendelijke airco-reiniger: Green XL

Hoe werkt Green XL?
De meeste reinigingsmiddelen proberen de vervuiling van airconditioning aan te pakken door bacteriën te doden. Deze middelen kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en bestrijden alleen de symptomen. Green XL reinigt daarentegen het kachelhuis en het interieur met goede probiotica. Dankzij de natuurlijk reinigende werking van deze bacteriën wordt het oppervlakte grondig gereinigd zodat de vervuiling zich nergens meer aan kan hechten. Bovendien is Green XL eenvoudig toepasbaar, binnen vijf minuten gereed en volledig veilig voor huid, kleding en het interieur van uw Porsche.

De voordelen van Green XL

 • Diepe reiniging van uw airconditioning
 • Bevordert een gezond milieu in de auto
 • Eenvoudig in gebruik en klaar terwijl u wacht
 • Vermindert het risico op allergieën in de auto
 • 100% natuurlijk
 • Geen giftige stoffen
 • Veilig voor u en uw auto
 • Slechts € 49,- inclusief BTW

 

Wilt u een afspraak maken?

Klik hier om direct een afspraak te maken voor onderhoud. 
Wilt u meer informatie over groot en klein onderhoud. Neem contact op met een van onze medewerkers. 

T: 088 - 911 9 911
[email protected]