Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche insurance

Een Porsche waardige dekking. Porsche verzekeringen.

Zorgeloos genieten van uw Porsche staat voorop. U weet dat uw Porsche te allen tijde over voldoende vermogen beschikt, dat geeft een goed gevoel. De Porsche verzekeringen doen daar nog een schepje bovenop. Weten dat uw trotse bezit goed verzekerd is, brengt rust en vertrouwen. Dat geeft u een veilig gevoel waardoor u nog intenser van uw Porsche kunt genieten. Bij eventuele schade of diefstal wordt alles snel en met zorg door Porsche Centrum Rotterdamgeregeld en rijdt u indien nodig gewoon verder in een vervangende auto. Eén vertrouwd aanspreekpunt, dat is gemak.

Altijd een optimale verzekering.

U kun kiezen uit de volgende Porsche verzekeringen:

 • Porsche Insurance, voor Porsche modellen tot 8 jaar oud.
 • Porsche Topline Insurance, voor Porsche modellen met een (nieuw-)waarde hoger dan € 200.000.
 • Porsche Youngtimer & Classic Insurance, voor Porsche modellen van 8 jaar en ouder.

 

 

 

De eigenschappen van Porsche verzekeringen.

All Risk dekking.

Porsche verzekeringen zijn allriskverzekeringen, dekken de wettelijke aansprakelijkheid (WA) en hebben daarbij een volledige cascodekking. Met een maximum van 5 miljoen euro bent u goed gedekt tegen wettelijke materiële aansprakelijkheid. Vanzelfsprekend is ook schade aan uw Porsche goed verzekerd. Porsche Centrum Rotterdam herstelt de schade en zorgt voor kosteloos vervangend vervoer.

Uitgebreide nieuwwaarderegeling bij diefstal of totaalverlies binnen 3 jaar na aanschaf.

In geval van diefstal of totaalverlies stapt u de eerste 3 jaar na aankoop van een nieuwe Porsche over in een nieuwe, gelijkwaardige Porsche via Porsche Centrum Rotterdam. Bij diefstal of totaalverlies van een gebruikte Porsche uit de Porsche Approved selectie rijdt u - ter waarde van het volledige aankoopbedrag- in een gelijkwaardige Porsche via uw eigen Porsche Centrum Rotterdam. Ook na 3 jaar profi teert u van 10% extra vergoeding bovenop de dagwaarde van zowel uw auto als de accessoires.

Dekkingsuitbreiding.

De dekking van een Porsche verzekering is uit te breiden met een ongevallenverzekering voor inzittenden, schadeverzekering voor inzittenden en/of rechtsbijstandverzekering.

Schadeherstel bij een officieel Porsche Schadecentrum.

Porsche Centrum Rotterdam neemt direct de administratieve afh andeling van u over en zorgt dat uw auto naar een offi cieel Porsche Schadecentrum wordt gebracht. Daar wordt uw Porsche volledig volgens fabrieksspecificaties en met originele onderdelen vakkundig en veilig hersteld. Zodra uw beschadigde Porsche in de werkplaats staat, heeft u kosteloos de beschikking over een vervangende auto. Ook bij diefstal kunt u maximaal 30 dagen rekenen op kosteloos vervangend vervoer.

Hulpverlening standaard.

De hulpverlening varieert van assistentie ter plaatse tot transport naar Porsche Centrum Rotterdam. U maakt kosteloos gebruik van vervangend vervoer gedurende de reparatie en in het buitenland is zelfs aan hotelovernachtingen gedacht.De voordelen van Porsche verzekeringen voor u op een rij:

 • Vakkundig schadeherstel via uw Porsche Schade Rotterdam.
 • Kosteloos vervangend vervoer bij herstel via Porsche Centrum Rotterdam.
 • Uitgebreide nieuwwaarderegeling; bij diefstal of totaalverlies binnen 3 jaar na aanschaf, rijdt u een nieuwe gelijkwaardige Porsche via Porsche Centrum Rotterdam.
 • Uitgebreide aankoopwaarderegeling voor uw gebruikte Porsche, bij diefstal of totaalverlies binnen 3 jaar na aanschaf, rijdt u - ter waarde van het volledige aankoopbedrag- in een gelijkwaardige Porsche via Porsche Centrum Rotterdam.
 • Na 3 jaar profiteert u bij diefstal of totaalverlies van 10% extra vergoeding bovenop de dagwaarde van uw auto en verzekerde accessoires.
 • Beveiligingseisen die zijn afgestemd op de fabriekskenmerken van uw Porsche.
 • Dekking extra set velgen en banden. Mocht na totaalverlies van uw Porsche de huidige winter- of zomerwielen niet meer passen op de nieuwe auto, dan zijn deze meeverzekerd.
 • Concurrerende tarieven en uitstekende voorwaarden.
 • De dekking van een Porsche verzekering is uit te breiden met een ongevallenverzekering voor inzittenden, schadeverzekering voor inzittenden en/of rechtsbijstandverzekering.
 • Eén vertrouwd aanspreekpunt bij Porsche Centrum Rotterdam.
 • Porsche Track Experience (PTE). Met een Porsche verzekering is uw Porsche standaard verzekerd op het circuit tijdens de, door PorscheNederland georganiseerde, rijvaardigheidstrainingen: Warm-up, Precision, Performance en Master.
 • Porsche Advanced Driver Training (PADT). Met een Porsche verzekering is uw Porsche standaard verzekerd tijdens de, door Porsche Nederland georganiseerde, Porsche Advanced Driver Training.

Eén vertrouwd aanspreekpunt.

Porsche verzekeringen bieden een veelomvattende dekking, een interessante premie en vakkundig herstel door een officieel Porsche Schadecentrum bij onverhoopte schade. Porsche verzekeringen zijn uitstekend te combineren met onze financieringsvormen, zowel zakelijk als privé. Porsche Centrum Rotterdam verzorgt graag een passende offerte voor u.

Maak een afspraak.

Meer weten of informatie nodig over de verschillende Porsche verzekeringen? Of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op of maak een afspraak met één van de medewerkers van Porsche Centrum Rotterdam. We zijn te bereiken via het telefoonnummer 088 - 911 9 911 en per email: [email protected].

Deze tekst is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Raadpleeg hiervoor de poliswaarden.