Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Centrum Rotterdam is nu Classic Partner

16 september 2016

Classic corner van Porsche Centrum RotterdamPorsche Centrum Rotterdam is vanaf 11 september Classic Partner. Hiermee is het bedrijf de 39ste gecertificeerde Classic Porsche-dealer wereldwijd.

“Porsche Centrum Rotterdam heeft veel ervaring met klassiekers. Met het certificaat wordt dit benadrukt,” aldus Per Peschar, woordvoerder van Porsche importeur Pon. Porsche Rotterdam is onderdeel van Pon.
Om het certificaat te behalen, moeten de monteurs zich laten bijscholen in Duitsland. “Onze monteurs hebben al ruim 40 jaar ervaring met klassiekers,” verteld Harrie van Ham, directeur van Porsche Centrum Rotterdam. Om Classic Partner te worden, moet een dealer een Classic corner hebben. “Hier stellen we klassiekers als de Porsche 911 en Porsche 356 tentoon,” legt Van Ham uit.

Pon heeft geen concrete plannen om andere Pon Porsche dealers te certificeren. Peschar: “De bedrijven mogen dit zelf aangeven.” In Nederland werden eerder al Porsche Centrum Gelderland en Porsche Eindhoven gecertificeerd.

BRON: Automotive Management