Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Schitterende tocht van Rotterdam naar Leusden

23 mei 2017

Een gevarieerde mix van klassieke en nieuwe Porsche-modellen stond zondag 21 mei aan de start van de eerste Rivierenrit. Het was een perfecte dag om de Porsche’s uit de garage te halen en voor te bereiden op de zomerse weken die voor ons liggen. Organisator Porsche Club Holland had voor deze gelegenheid een prachtig parcours uitgezet tussen Porsche Centrum Rotterdam en Porsche Centrum Leusden. De 105 deelnemende auto’s volgden de route van De Lek door de weidse Alblasserwaard langs Hollandse stadjes als Schoonhoven en Ameide. Het werd een sportieve toertocht met originele foto-opdrachten en als afsluiting een heerlijke barbecue. Het was voor het eerst dat er een route was uitgezet tussen twee Porsche Centra in Nederland. Het bleek een zeer geslaagde formule, voor herhaling vatbaar!