Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Elite verzekering

Elite

Porsche Elite Insurance: verzekering in topvorm.

De Porsche Elite Insurance is er speciaal voor Porsche modellen met een (nieuwe) waarde van meer dan € 100.000. Deze meest uitgebreide verzekering van Porsche staat voor pluspunten als Allrisk dekking, een zeer uitgebreide nieuwwaarde/aanschafwaarderegeling en gerichte hulp en dienstverlening bij pech of een ongeval. Het eigen risico is afhankelijk van de waarde van de auto. Bij Total Loss vervalt dit. Zelfs na schade blijft de vaste verzekeringspremie staan.

Bereken uw premie
Altijd all risk

Allrisk met vaste premie, ook na schade

Allrisk is standaard (wettelijke aansprakelijkheid en volledige cascodekking tot 5 miljoen euro). Porsche Centrum Rotterdam verhelpt schades en zorgt voor vervangend vervoer. Het eigen risico hangt af van de waarde van de auto en vervalt bij Total Loss. De verzekeringspremie blijft ook na een schade vast staan.

Hulp

Uitgebreide nieuw-/ aanschafwaarderegeling

Bij diefstal of Total Loss binnen drie jaar na aankoop van uw nieuwe Porsche kunt u via Porsche overstappen in een nieuw, gelijkwaardig model. De termijn is te verlengen tot 5 jaar. Voor een gebruikt Porsche Approved model kunt u bij aanschaf van een gelijkwaardig model de aankoopprijs benutten. Ook hier is verlenging tot 5 jaar mogelijk. Zelfs extra wielen-/bandensets zijn altijd gedekt.

Ontzorging

Volledige ontzorging

Porsche Centrum Rotterdam zorgt voor schadeherstel volgens fabrieksvoorschrift en met gebruik van originele Porsche onderdelen. U heeft geen omkijken naar de administratie en tijdens de reparatie krijgt u vervangend vervoer. Ook bij diefstal kunt u daar op rekenen (maximaal 30 dagen).

Maatwerk

Maatwerk

Uw wensen zijn leidend: u kunt de Porsche Essence Insurance uitbreiden met een ongevallen- en/of schadeverzekering voor inzittenden en een rechtsbijstandsverzekering. Uiteraard is de verzekering te combineren met de lease- en financieringsproducten van Porsche.

Rijvaardigheidstrainingen

Ook verzekerd tijdens rijvaardigheidstrainingen

Het rijplezier in een Porsche wordt alleen maar groter door het volgen van een Porsche Advanced Driver Training en/of een rijvaardigheidstraining via Porsche Track Experience. Ook bij deelname hieraan is uw Porsche verzekerd. Ook dit maakt de verzekering van Porsche uniek.