Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Youngtimer & Classic verzekering

Oldtimer

Porsche Youngtimer Insurance & Porsche Classic Insurance. Eeuwigheidswaarde verzekerd.

Bij Porsche-modellen die al jarenlang maximaal rijplezier bieden, past een verzekering die ook van hoog niveau is. Daarom zijn er de Porsche Youngtimer Insurance & Porsche Classic Insurance. Die staat voor alle pluspunten van een echte Porsche verzekering, inclusief een aanschafwaarderegeling volgens Porsche standaard. Bovendien geldt er geen eigen risico en zelfs na schade blijft de vaste verzekeringspremie staan.

Bereken uw premie
Altijd all risk

Altijd allrisk

Naast dekking van wettelijke aansprakelijkheid biedt deze verzekering ook een volledige cascodekking met een maximum van 5 miljoen euro. Schades worden verholpen door de experts van Porsche Centrum Rotterdam. Kosteloos vervangend vervoer is inbegrepen.

Hulp

Hulp is altijd dichtbij

Porsche staat voor u klaar bij schade of een ongeval. Als het kan, helpen we u ter plekke. Als het nodig is brengen we uw Porsche naar Porsche Centrum Rotterdam. Met vervangend vervoer blijft u mobiel. In het buitenland zorgt Porsche indien nodig voor een hotelverblijf.

Aanschafwaarderegeling

Aanschafwaarderegeleing

Bij diefstal of Total Loss binnen één jaar na aankoop van Porsche Youngtimer of Classic ontvangt u de dagwaarde van uw Porsche +10% bij Porsche Centrum Rotterdam. Na afloop van de nieuwwaarde-/aanschafwaarderegeling kunt u bij Porsche Centrum Rotterdam de dagwaarde gebruiken voor de aanschaf van een gelijkwaardig model. Medewerkers van Porsche assisteren hierbij.

Ontzorging

Volledige ontzorging

Porsche Centrum Rotterdam zorgt voor schadeherstel volgens fabrieksvoorschrift en met gebruik van originele Porsche onderdelen. U heeft geen omkijken naar de administratie en tijdens de reparatie krijgt u vervangend vervoer. Ook bij diefstal kunt u daar op rekenen (maximaal 30 dagen).

Maatwerk

Maatwerk

Uw wensen zijn leidend: u kunt de Porsche Youngtimer & Classic Insurance uitbreiden met een ongevallen- en/of schadeverzekering voor inzittenden en een rechtsbijstandsverzekering. Uiteraard is de verzekering te combineren met de lease- en financieringsproducten van Porsche.

Rijvaardigheidstrainingen

Ook verzekerd tijdens rijvaardigheidstrainingen

Het rijplezier in een klassieke Porsche wordt alleen maar groter door het volgen van een Porsche Advanced Driver Training en/of een rijvaardigheidstraining via Porsche Track Experience. Ook bij deelname hieraan is uw Porsche verzekerd. Ook dit maakt een verzekering van Porsche uniek.