Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

De sportiefste tussenstop voor het hele gezin: het Porsche Museum

12 juli 2017

Een tussenstop op weg naar bijvoorbeeld de Alpen of Italië is alleen al voor de veiligheid een goed idee. Maar wat nou als je het nuttige met het aangename kunt combineren? In de vakantieperiode biedt het Porsche Museum in Stuttgart het Porsche4Kids programma aan. Dat betekent volop actie en rondleidingen voor kids in het coolste museum van Stuttgart. Toegang is gratis voor kinderen tot en met 14 jaar.

Voor het zesde jaar op rij biedt het Porsche Museum het gratis kinderzomerprogramma Porsche4Kids aan. Van 29 juli tot en met 20 augustus staat het Museum in het teken van het thema ‘Rally’. Op speelse wijze ontdekken kids hoe een straatauto in een raceauto verandert, hoe races worden voorbereid en hoe een echte podiumceremonie er uit ziet. Met de speciale rallypas krijgt elke deelnemer toegang tot rijsimulatoren, tekenstations, een fotopunt en het circuit op het dakterras. Zo beleef je het echte race- en rallygevoel. Elke ‘rallyproef’ is bovendien een echte uitdaging met pittige opdrachten.

Gratis rondleiding voor kids
Zelfs voor korte tussenstops is deze hotspot in Stuttgart ideaal: elke dag tussen 12.00 en 14.00 uur zijn kids tot en met 13 jaar welkom voor een gratis rondleiding door het Porsche Museum. Aanmelden daarvoor kan aan de kassa van het museum. Zo genieten jonge Porsche fans van een fascinerende reis door de geschiedenis van het sportwagenmerk. Oudere broers en zussen en ouders mogen natuurlijk ook mee; zij betalen € 8 entree per persoon.

Het Porsche Museum is van dinsdag tot en met zondag geopend tussen 9.00 en 18.00 uur.

Voor de navigatie: Porscheplatz 1, 70435 Stuttgart