Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Even voorstellen: Marco Maliepaard

28 april 2015

‘Porsche staat eenzaam aan de top

In zijn eerste week verkocht hij meteen al zijn eerste Porsche. Dat belooft wat voor de toekomst. Hij is Marco Maliepaard, sinds 13 april Senior Sales Executive bij Porsche centrum Rotterdam. Na 16 jaar verkoper bij BMW kwam deze nieuwe uitdaging op zijn pad. Marco twijfelde geen moment. “Porsche staat eenzaam aan de top.”
Het imago, de techniek, het geluid: qua merkbeleving is Porsche een unieke auto, zegt Marco. “Het is de ultieme rijdersauto. Porsche is beleving. Het gaat om dynamiek, sportiviteit, design. Als je van auto’s én van sales houdt is deze baan het hoogst haalbare.”

Ambassadeur van Porsche
Marco gaat vanaf nu een eigen klantenkring opbouwen. Wie krijgen deze nieuwe relaties straks tegenover zich? Marco: “Een energieke, enthousiaste ambassadeur van Porsche, die het ongelooflijk gaaf vindt om mee te denken met de klant en de passie voor het merk uit te dragen. En buiten mijn werk ben ik een fanatiek tennisser en skater.”

Deal
Marco gaat zich de komende weken verder inlezen om alles te weten over de merken en typen van Porsche. Zijn nieuwe collega’s beantwoorden tot nu toe geduldig al zijn vragen. “Ik voel me hier echt welkom, het is als een warm bad”, zegt Marco over het team van Porsche centrum Rotterdam. “Ik stel veel vragen, ook over de systemen, maar niets is te gek. Toen ik ook nog op mijn eerste zaterdag tot een deal kwam met een klant was dat natuurlijk een gave binnenkomer.”

Meer weten over Porsche en kennismaken met Marco Maliepaard?
Bel 06 30 62 00 71 of mail [email protected]