Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Lancering ‘Share a Porsche’ via een huwelijk van vier vrienden

21 april 2016

De huwelijksvoltrekking vindt plaats in Kinnaur (India), een van de weinige plekken op de wereld waar groepshuwelijken worden gesloten. Vrienden kunnen elkaar tot en met 31 mei 2016 een huwelijksaanzoek doen op www.porsche.nl/marriage. De winnende vriendengroep reist vervolgens af naar Kinnaur om daar tijdens een unieke ceremonie met elkaar in de echt te worden verbonden. Eenmaal getrouwd ontvangt elke pasgetrouwde een sleutel van zijn of haar droomauto. Van huwelijkse voorwaarden is geen sprake, aangezien de Porsche hun enige gezamenlijke bezit is.

Huwelijkscadeau: Porsche 911

De prijs is een Porsche 911 Carrera die vrienden gedurende een jaar met elkaar kunnen delen, met behulp van de Share a Porsche app. Daarbij profiteren ze van alle voordelen van ‘Share a Porsche’ en hoeven ze zich geen zorgen over de administratie, belastingen of verzekeringspremies. De enige huwelijkse twist zal dus gaan over wie er vergeten is te tanken.

Over Share a Porsche

Diegenen die aarzelen over het zetten van dergelijke grote stap met hun vrienden kunnen op de Share a Porsche website (www.shareaporsche.nl) toch hun gezamenlijke Porsche vinden. Officiële Porsche dealers heten groepen van twee, drie of vier personen van harte welkom en bieden hen graag één van de iconische Porsche modellen – 911, Boxster en Cayman – aan voor een periode van een of twee jaar. Op de Share a Porsche site zijn de kosten te berekenen voor iedere gebruiker op basis van het gewenste kilometrage per gebruiker, het aantal vrienden en de duur van de overeenkomst.

Share a Porsche is een gezamenlijk project van Porsche Nederland, Vodafone Automotive en Kraftwerk. De campagne werd ontwikkeld door reclamebureau Achtung! als onderdeel van een lopende samenwerking met Porsche Nederland. Eerdere initiatieven die uit die samenwerking ontsprongen, zijn ‘Decided by Drivers’ – waarbij Porsche-rijders zelf de prijs van hun onderhoud bepalen – en ‘Addiction’, waarbij wetenschappelijk werd bewezen dat Porsche verslavende eigen.