Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Rotterdam Cycling Tour 2018

07 juni 2018

26 augustus start de eerste fietsclinic van Porsche Centrum Rotterdam. Een hoogwaardig evenement voor de hobby wielrenners onder begeleiding van top renners Chantal Blaak, Michael Boogerd en Maarten den Bakker.

Dagprogramma

Om 10:00 uur verzamelen de renners bij Porsche Centrum Rotterdam en we vertrekken onder begeleiding van motoren en volgauto's met mechaniekers. Iets over de helft maken we een lunch stop om daarna de weg te vervolgen in een grote of kleine lus terug naar Rotterdam.

Op de dag zelf kunt u nog kiezen voor de korte (60 km) of lange route (100 km). Hierdoor is het uitdagend voor zowel de beginnende renner als de gevorderde.

Rond 16:00 uur zijn we terug en staat er een borrelhapje te wachten. We genieten nog even na en er is uiteraard de mogelijkheid om op de foto te gaan met de toprenners.

Aanmelden

Tijdens uw aanmelding kunt u drie pakketten kiezen: zwart, rood of geel. Hoe groter het pakket hoe meer er gedoneerd wordt aan de goede doelen. Bij de paketten zwart, rood of geel ontvangt u tevens een uniek Porsche wieleroutfit. De maattabel hiervan vindt u onderaan de pagina. U kunt zich aanmelden via de Porsche24 app of via de volgende link: https://porsche24.porsche.nl/share/porsche-cycling-tour

Wij werken samen met Rotterdam Fund Racers die het geld beheert en zal verspreiden over de goede doelen; KWF Kankerbestrijding en Stichting Zeldzame Ziekten Fonds.

Tevens kunt u in pakket Rood en Geel uw (unieke) rugnummer kiezen. Bij het Zwarte pakket krijgt u een rugnummer toegewezen.