Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

[VIDEO] Twee werelden: het nieuwe 9:11 Magazine

13 oktober 2017

Episode 4 van 9:11 Magazine staat in het teken van 'twee werelden'. De Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo glijdt in hybride rust door het ruwe landschap van IJsland, en de lokale Porsche Club vertelt waarom ze zowel houden van de kracht als van de rust van natuur. Een portret van Bertolt Meyer laat zien hoe technologische vooruitgang mensen kan helpen.

De linker onderarm van deze in Leipzig geboren professor is een bionische prothese die hij zowel neurologisch als met een app kan bedienen. Daarna volgt een fascinerende video van de ontwikkelingsgeschiedenis van de 911 GT3 R Hybrid. De combinatie van een zescilinder boxermotor met elektrische kracht maakt het een pionier op het gebied van hybridetechnologie. Het voorlaatste hoofdstuk is een intrigerende micro-macrovergelijking: was het verzamelen van 2.704 steentjes om een Lego-versie te bouwen van de 911 GT3 de moeite waard? Tot slot ontmoeten de echte en digitale wereld elkaar op de werkplek van 3D-artiest en verlichtingsspecialist Djordje Ilic. Hij maakte een computergegenereerde hommage aan de legendarische Porsche 964 Carrera S, die zelfs de meest doorgewinterde Porsche kenner aanziet voor de echte auto.