Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Cosmetic

Bij de Cosmetic afdeling van Porsche Centrum Rotterdam kun je je Porsche er vanbinnen en vanbuiten uit laten zien alsof hij gisteren van de band is gelopen. Op de vier poetsbruggen, handwasbox en fotostudio zal het werk plaatsvinden. Met 'het werk' bedoelen we alles van wassen tot het detailen van uw Porsche. Dit zogeheten detailen vereist kennis, speciale producten, specifiek gereedschap, veel ervaring en een grote dosis passie. Detailing gaat verder waar het normale autopoetsen stopt. Zowel gebruikte als splinternieuwe Porsches die al perfect lijken, worden hier nog perfecter gemaakt.

Bij Porsche Centrum Rotterdam kunt u terecht voor:

  • Interieurbehandeling €175,00
  • Poetsen binnen en buiten €295,00
  • Glascoating €1695,00
  • Detailing (prijs op basis van afgesproken behandeling)

Heeft u vragen of opmerkingen over Porsche Cosmetic? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met Mike Wortel via de mail [email protected] of bel 088 - 911 9 911