Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Losse banden of winterset wisselen

Porsche rijden staat synoniem voor optimale prestaties. Een bewuste keuze voor het allerbeste, voor maximale handling, performance én een sublieme veiligheid. De banden vertalen die prestaties door naar het asfalt, waar ze pas echt tot hun recht komen. Lees meer over N-markering voor uw banden en haal altijd het beste uit uw Porsche.

Lees meer over N-markering

Banden of winterset wisselen.
U kunt bij Porsche Centrum Rotterdam kiezen om banden te wisselen of om uw huidige winterset te wisselen met een zomerset. 

  • Uw banden wisselen
    Wanneer u uw winterbanden vorig jaar op uw velgen hebt laten leggen, is het in onze werkplaats mogelijk om de zomerbanden terug te laten monteren. U moet dan denken aan het verwisselen van de band op dezelfde velg. De winterbanden kunnen wij vervolgens voor u opslaan. Bij het monteren van uw zomerbanden beoordelen we tevens de kwaliteit en meten we de profieldikte zodat u weer veilig te weg op kan. Houd rekening met het wisselen van de losse banden op een wachttijd van 3 a 4 uur. Het is mogelijk om uw Porsche op te laten halen met onze haal- en brengservice.

  • Uw winterset wisselen
    Alle zomersets worden extern opgeslagen. Wanneer u uw zometset wil laten monteren, vragen wij u vooraf een afspraak te maken zodat wij uw zomerset klaar kunnen leggen en vlot kunnen monteren. De montage duurt ongeveer 1 uur. Het is ook mogelijk om uw Porsche op te laten halen met onze haal- en brengservice.

Voor het wisselen van uw losse banden of winterset maakt u via de onderstaande knop een afspraak in onze werkplaatsplanner.

Maak een afspraak