Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Start uw Porsche Classic project

Kunnen wij je helpen met je Porsche Classic project? Porsche Centrum Rotterdam is officieel Porsche Classic Partner. Onze Classic adviseurs en monteurs staan voor je klaar en geven je graag meer informatie over je Porsche Classic project.

Als één van de 68 wereldwijde erkende Porsche Classic dealers staan de beste officiële Porsche technici van Porsche Centrum Rotterdam tot u dienst. Van kleine tot grote projecten. Meld uw klassieker bij ons aan en ontvangt u geheel vrijblijvend van ons een offerte.

Meld onderaan de pagina uw Classic Porsche project aan.Heeft u originele Porsche onderdelen nodig?
Onze vakmensen uit het Porsche magazijn helpen u graag verder. Geef bij ons aan welke Porsche onderdelen u zoekt en we helpen u graag verder.

Heeft uw Porsche schade of herstelwerk nodig?
Upload een foto van de schade op onze Porsche Schade pagina en wij nemen vervolgens telefonisch contact met u op om een afspraak te maken en uw Porsche te bekijken. 

Meld hier uw Porsche Classic project aan.


Originale boeken.
Laat ons u helpen bij uw Porsche Classic project en spaar de Porsche Originale boekenserie.