Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Het begin

16 november 2020

Dit is de webpagina waar u alles kunt vinden over ons project Destination. Het nieuwbouwproject van Porsche Centrum Rotterdam. Wij verwachten binnenkort te verhuizen met onze showroom en werkplaats van de Rotterdamse Autostrada naar de Spaanse Polder. Dit is een gigantisch project waar we allemaal veel zin in hebben en ook aan toe zijn. Veel van jullie zal dit beamen, immers er zijn zelden nog parkeerplaatsen beschikbaar op ons huidige terrein en de nieuwe Porsches passen bijna niet meer in de showroom. Kortom, we zijn er klaar voor om een grote stap te maken door te verhuizen en te vergroten. Kijk je mee?

Dit zijn de eerste foto's, gemaakt helemaal aan het begin ven het project. Het pand wat eerst op deze grond was gebouwd is volledig met de grond gelijk gemaakt en zo zijn we opnieuw begonnen met bouwen. Deze foto's zijn gemaakt in ... 2020. Het skelet wordt langzaam opgebouwd, zoals te zien in de foto's. Dit heeft een beetje vertraging opgelopen door funderingsproblemen in het begin, Corona en de strenge winter. 

Dit is het begin van project Destination. Benieuwd hoe het zich ontwikkeld? Houd deze pagina en onze social media kanalen in de gaten.