Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Het Porsche Approved Occasion Weekend.

19 oktober 2017

Een Porsche. Het begint met dromen. En dan kan opeens blijken dat het moment daar is om die droom waar te maken. Of om een al gerealiseerde droom een vervolg of een nieuwe impuls te geven. Dit is zo’n moment. Op 4 en 5 november aanstaande vindt bij Porsche Centrum Rotterdam het Porsche Approved Occasion Weekend plaats. Dan staat de grootste selectie van gebruikte Porsche modellen klaar voor een nadere kennismaking.

Van Macan en Cayenne via Boxster tot en met Panamera en 911: al deze gebruikte modellen dragen het Porsche Approved keurmerk. Dat betekent dat deze auto’s op maar liefst 111 punten zijn goedgekeurd. Ze zijn, kortom, in topconditie en worden dan ook geleverd inclusief Porsche Approved garantie én Porsche Assistance mobiliteitsgarantie. Als u op 4 of 5 november een Porsche Approved occasion aanschaft bij Porsche Centrum Rotterdam, heeft u twee extra voordelen.

1. Tweede jaar garantie cadeau. 
Iedere kilometer is genieten in een Porsche Approved Occasion. Dat zullen echter meer kilometers gaan worden dan u misschien denkt. Daarom bieden we - naast een gecertificeerde Porsche - extra zekerheid in de vorm van een garantie die perfect op uw Porsche is afgestemd. Zo kunt u met een gerust hart de toekomst tegemoet rijden. Bij aankoop van een occasion tijdens het Porsche Approved Occasion Weekend krijgt u het tweede jaar garantie cadeau.

De garanties van het Porsche Approved label.

  • Minimaal 12 maanden Porsche Approved Garantie en Porsche Assistance
  • Een Porsche die op basis van onze checklist met 111 punten is gecontroleerd
  • Een Porsche die aan alle Porsche standaards voldoet
  • Uitsluitend gebruik van originele Porsche onderdelen
  • Werkzaamheden die worden uitgevoerd door technici die door Porsche zijn getraind

2. Alleen dit weekend: Porsche Advanced Driver Training cadeau 
Tijdens het weekeinde van 4 en 5 november kan er nog een moment komen waarop u zich wellicht nog even in de arm knijpt. Bij aankoop van een Porsche Approved occasion krijgt u namelijk ook een Porsche Advanced Driver Training cadeau. Bij deze drie uur durende één-op-één rijtraining leert u onder professionele begeleiding alles uit uw Porsche te halen. Deze intensieve training zorgt ervoor dat u nog meer kunt genieten van de prestaties waarvan u altijd al droomde. Die van een Porsche.


Openingstijden

Zaterdag 4 november: 10.00 - 17.00 uur
Zondag 5 november: 12.00 - 17.00 uur