Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Dienstverlening tijdens corona

De showroom en werkplaats zijn geopend zoals u gewend bent.

De showroom en de werkplaats zijn geopend zoals u van ons gewend bent voor nieuwe/gebruikte Porsches en voor service en onderhoud.

Onze online showroom is 24/7 geopend
In onze online showroom staat onze actuele voorraad van gebruikte Porsches en nieuwe Porsches. Onze verkoopadviseurs zijn natuurlijk telefonisch en online (via chat) bereikbaar voor uw vragen, offertes en biedingen op in te ruilen auto’s. Voor een  afspraak in onze showroom met een van onze verkoopadviseurs kunt u ons bereiken via 088 - 911 9 911 of [email protected].

Proefrit maken?
Proefritten zijn toegestaan. Neem contact op bij interesse, dan bespreken we samen met u de mogelijkheden voor een proefrit. We ontsmetten voor de proefrit de auto en de verkoopadviseur zal op tenminste 1,5 meter afstand de details met u bespreken. 

Heeft u een werkplaatsafspraak of wilt u er een maken?
Uw afspraak kan gewoon doorgaan op de afgesproken datum en tijdstip. Uiteraard kunt u gebruikmaken van vervangend vervoer of van onze haal- en brengservice voor uw auto. Een afspraak maakt u eenvoudig via onze werkplaatsplanner. Wij nemen extra hygiënemaatregelen en vragen u zich hier ook aan te houden.

Het magazijn is bereikbaar voor afhalen van onderdelen.
Uw reeds bestelde onderdelen kunt u afhalen in het magazijn bij Porsche. 

Onze extra hygiënemaatregelen.
Als u onze werkplaats bezoekt voor reparatie of onderhoud, doen we er alles aan om de service zoals u die van ons gewend bent, zo goed mogelijk te realiseren. De gezondheid van u en onze medewerkers staat daarbij voorop. Wij volgen daarbij onverminderd de richtlijnen van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen.

  • We begroeten u contactloos.
  • We houden 1,5 meter afstand.
  • We dragen een mondkapje en verzoeken u dat ook te doen.
  • Alle medewerkers wassen regelmatig en grondig hun handen.
  • Onze monteurs dragen handschoenen en gebruiken stuur-, stoel- en pookhoezen.
  • We ontsmetten voor gebruik uw eventuele vervangende vervoer.
  • We zorgen voor extra ontsmetting van balies, deurklinken, meubels en pinapparaten.
  • We accepteren alleen pinbetalingen om zo fysiek contact te vermijden.
  • Als u klachten heeft die passen bij corona, verzoeken we u om het bezoek uit te stellen en plannen we graag een nieuwe afspraak.

Heeft u een andere vraag?
Wij blijven telefonische en online bereikbaar voor al uw vragen. U kunt ons bereiken via 088 - 911 9 911 of [email protected].

Volg de maatregelen en blijf gezond.

Wij zijn er van overtuigd dat wij met elkaar de uitdagingen als gevolg van het coronavirus zullen overwinnen. U kunt erop rekenen dat al onze medewerkers er alles aan doen om uw mobiliteit te garanderen.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Team Porsche Centrum Rotterdam