Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Rotterdam

Landaulettestraat 9

3063 NR Rotterdam

T: 088 911 9 911

info@porschecentrumrotterdam.nl

Maak telefonisch een afspraak voordat u langskomt.

Openingstijden showroom

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u
Zondag Gesloten

 

Openingstijden werkplaats

Maandag - vrijdag 08:00u - 17:00u
Zaterdag 10:00u - 14:00u
Zondag Gesloten
Modellen

Werkplaats

Werkplaats afspraak maken

Werkplaats afspraak maken

Via onze online plan module, kunt u direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie.

Meer informatie
Onderhoud

Onderhoud

Wilt u het maximale uit uw Porsche halen? Dan is onderhoud noodzakelijk. Onze vakbekwame en hoogopgeleide technici zorgen ervoor dat u de rijbeleving en kwaliteit ervaart en blijft ervaren die hoort bij uw Porsche.

Meer informatie
Keuringen

Keuringen

Zelfs voor een Porsche is de Algemene Periodieke Keuring verplicht. Gelukkig kunt u deze keuring ook gewoon uit laten voeren bij Porsche Centrum Rotterdam.

Meer informatie
Porsche Classic

Porsche Classic

In de tijd dat gevraagd wordt om thuis te blijven, is er wellicht ruimte om uw klassieke Porsche project af te maken. Zodat wanneer het weer kan, u volop kan genieten van uw klassieke Porsche. Kunnen wij u helpen met uw Porsche Classic project?

Meer informatie
Wielensets

Wielensets

Design en sportieve prestaties? Die gaan hand in hand. Uw Porsche is immers de ideale metgezel voor elk seizoen. En complete winterwielensets van Porsche passen niet alleen perfect bij uw auto, ze voldoen ook aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en rijplezier. Voor een optimale performance – ook als het buiten koud is

Meer informatie
N-markering banden

N-markering banden

Haal het beste uit uw Porsche. Porsche rijden staat synoniem voor optimale prestaties. Een bewuste keuze voor het allerbeste, voor maximale handling, performance én een sublieme veiligheid. De banden vertalen die prestaties door naar het asfalt, waar ze

Meer informatie
Tequipment

Tequipment

Uw grote droom is al in vervulling gegaan. Nu alleen nog de kleine extra’s. Zowel vanbinnen als vanbuiten. Met Porsche Tequipment maakt u uw Porsche helemaal naar uw eigen wens. Alle opties voor uw model vindt u in de Tequipment accessoirezoeker.

Meer informatie
Porsche Catalogus (PET)

Porsche Catalogus (PET)

Op zoek naar de juiste onderdelen voor uw Porsche? Selecteer uw model en bouwjaar hier.

Meer informatie