Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

1 kalender, 12 maanden, 43 Porsches

12 januari 2017

De titel van de 2017-kalender van Porsche is ‘Uncovered’. Voor het maken ervan kwamen maar liefst 43 Porsches bij elkaar. Daar waren zeer bijzondere modellen bij. Wat te denken van een vierdeurs 911 bijvoorbeeld?

De Porsche kalender 2017 is een bijzondere mix van oud en nieuw. In de maand februari komt de nieuwe 718 Cayman S in beeld – op de achtergrond is een 904 te zien. Ook is de kalender een verzamelplaats van bijzondere modellen die niet of nauwelijks bekend zijn bij het grote publiek. Zo komt er samen met een nieuwe Panamera een vierdeurs 911 in beeld. Ook is er een belangrijke rol voor actuele en historische raceauto’s van Porsche. Veel van de historische straat- en race-modellen staan normaal gesproken onder een beschermend doek. Speciaal voor deze gelegenheid zijn daar even onderuit gekropen. Vandaar de titel ‘Uncovered’. De elektrisch aangedreven Mission E siert de cover van ‘Uncovered’ – dit is de auto die de toekomst van Porsche uit de doeken doet.

De op groot formaat (59x55,5 cm) uitgevoerde Porsche Kalender 2017 wordt geleverd met unieke verzamelaarsmunt en een ansichtkaart-set; iedere foto van de kalender is er ook als ansichtkaart. ‘Uncovered’ is voor € 39,70 verkrijgbaar via de officiële Porsche Centra en via de Porsche webshop.