Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Kaartverkoop Porsche Days 2018 van start

29 maart 2018

Porsche rijders kunnen vanaf vandaag tickets boeken voor de Porsche Days 2018, die op 9 en 10 juni plaatsvinden op Circuit Zandvoort. Ze hebben de keuze uit een hospitality-arrangement en uit verschillende track time-arrangementen: voor beginners tot gevorderde bestuurders en voor moderne tot klassieke Porsche modellen. Coureurs in de dop (van 14 tot en met 17 jaar) kunnen hun hart ophalen tijdens de Young Driver Experience en het circuit verkennen in een Porsche onder begeleiding van een instructeur. Eigenaren van een Porsche kopen hun tickets in de Porsche24 app, waar zij ook hun gratis parkeerplek op de Porsche Parking reserveren. Voor het publiek zijn de Porsche Days 2018 vrij toegankelijk.

Het 70-jarig jubileum van Porsche sportwagens wordt op 9 en 10 juni wereldwijd gevierd. In Nederland concentreren de festiviteiten zich op het legendarische circuit in Zandvoort. Het jubileum komt onder meer tot uiting in een circuitparade van tientallen memorabele Porsche modellen uit de afgelopen 70 jaar die op Nederlandse bodem rondrijden. Nieuw in het programma is het Porsche concours d’élégance. Hiervoor kunnen onder andere de Nederlandse Porsche Clubs de mooiste en meest bijzondere auto’s van hun leden inschrijven. Naar alle waarschijnlijkheid geven alle drie supercars van Porsche acte de préséance op Zandvoort: de 959, de Carrera GT en de 918 Spyder.

Logo 70 Jahre Porsche