Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Moderne navigatie in nostalgische verpakking

25 februari 2015
  • Moderne navigatie in nostalgische, authentieke verpakking
  • Geschikt voor elke Classic van Porsche
  • Krachtige prestaties, eenvoudig te monteren, verkrijgbaar voor € 1.204

Porsche Classic introduceert een radionavigatiesysteem voor de Classics van het merk. Achter een nostalgisch uiterlijk met onder andere twee grote draaiknoppen, bevindt zicht de nieuwste navigatie- en radiotechnologie. In de unit is bijvoorbeeld een 3,5-inch touchscreen geïntegreerd. Het eenvoudig te monteren Porsche Classic Radio Navigatiesysteem is bij de officiële Porsche Centra verkrijgbaar voor € 1.204.
 
Het uiterlijk van het nieuwe Porsche Classic Radio Navigatiesysteem is onmiskenbaar Porsche en klassiek. Dat begint met de grote (verwisselbare) draaiknoppen, de zes druktoetsen en de matzwarte kleur. Ook het Porsche lettertype dat kenmerkend is voor de luchtgekoelde 911-modellen tussen 1960 en midden jaren ’90 zorgt voor een passend accent.
 
Technologie van vandaag
Hoewel het Porsche Classic Radio Navigatiesysteem een nostalgisch uiterlijk heeft, zijn de specificaties uitermate modern én krachtig. Het functioneert op basis van het Porsche Communication Management (PCM). Dat betekent onder meer een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. De navigatiekaarten staan opgeslagen op microSD-cards met een geheugen van 8GB. Er komen rechtmatig updates beschikbaar. De bestuurder krijgt aanwijzingen via een 3,5-inch touchscreen. Er is keuze uit 2D- of 3D-weergave.
 
Veelzijdige radioromantiek met power
In de compacte radionavigatie-unit is een versterker met een vermogen van 4x45 Watt geïntegreerd. Er is een directe koppeling met de luidsprekers mogelijk, maar de versterker kan met de optionele adapterkabel ook met een soundsystem worden verbonden.
Het is ook mogelijk om externe muziekbronnen aan te sluiten en via Bluetooth zijn mobiele telefoons te koppelen. Het Porsche Classic Radio Navigatiesysteem heeft een geïntegreerde microfoon, maar desgewenst is ook de meegeleverde externe microfoon te gebruiken.
 
Het Porsche Classic Radio Navigatiesysteem past perfect in de DIN-1-uitsparing van alle klassieke Porsche modellen, waaronder de 924, 944 en 968, maar natuurlijk ook de 928 en de verschillende 911-modellen. Ook in dat opzicht is hij in perfecte harmonie met elke Classic van Porsche. De montage is zeer eenvoudig.