Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Najaarsrit

14 juli 2016

In samenwerking met Porsche Club Holland organiseren wij op 11 september een fraaie toerrit, waarbij uw kennis van Rotterdam en omstreken getest zal worden. Het wordt een Metropoolrit, uiteraard met een competitief element en fraaie prijzen voor de winnaars. De route is uitgezet op basis van een bolletje-/pijltjesysteem. Ervaring is daarvoor niet nodig, er is een uitgebreide briefing vooraf.

De route.
De start van deze rit vindt plaats bij Porsche Centrum Rotterdam Na ontvangst met koffie, de briefing en de uitreiking van de roadbooks gaat de rally van start. U doorkruist de stad Rotterdam waar u o.a. de Erasmusbrug, de Markthal, de beroemde Kubuswoningen en de Maasboulevard zult passeren.

Vervolgens gaat de rit over grachten, door het kassengebied en via verrassende kleine weggetjes midden in de natuur, waarvan men het bestaan in dit stedelijke gebied niet zou vermoeden! De route zal na vele omzwervingen eindigen in Scheveningen. Als kers op de taart wacht u daar een heerlijk culinair dinerbuffet in het fraaie Bilderberg Europa Hotel.

Het programma.
11:00 ‐ 11:30 Ontvangst
11:30 ‐ 12:00 Uitleg en uitreiking roadbook
12:00 Start
16:30 ‐ 17:00 Ontvangst Europa Hotel
17:15 ‐ 17:30 Prijsuitreiking
17:45 ‐ 19:00 Dinerbuffet

Deelname.
De kosten voor deelname aan deze toerrit bedragen € 60,- per persoon (kinderen tot 12 jaar € 20,-). Dit bedrag is inclusief roadbook, een uitgebreid dinerbuffet en parkeerkosten bij het Europahotel.

Interesse?
De inschrijving sluit op 25 augustus 2016. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en worden toegewezen op volgorde van inschrijving. Inschrijven kan uitsluitend via het online inschrijfformulier.

Wij ontvangen u graag op 11 september.