Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Passie voor techniek bij Porsche Centrum Rotterdam

25 september 2015

Passie voor techniek. Dat verbond de deelnemers van de eerste Technische Avond van Porsche Centrum Rotterdam op donderdag 24 september. Een succesvolle avond vol gezelligheid en informatie over het technisch vernuft van Porsche.
Tijdens de Technische Avond kregen klanten de gelegenheid hun Porsche kort door een monteur te laten inspecteren. Maar liefst vijftig Porsche-eigenaren gingen in op dit aanbod. Zo stond er de ene na de andere bijzondere auto op de brug van Porsche Centrum Rotterdam, van een klassieke 356 tot een nieuwe 911. Elke auto kreeg een korte technische check-up van een van de monteurs van Porsche Centrum Rotterdam.

Succesvol evenement
Naast deze individuele inspecties hield coureur Erwin van Lieshout een presentatie over techniek. Racecoureur Van Lieshout is deelnemer van het NK Historische Toerwagens en GT’s. Hij vertelde in een boeiende presentatie meer over unieke technische details van Porsche.

Er waren zoveel aanmeldingen voor de Technische Avond dat er een tweede wordt georganiseerd op 8 oktober. Ook voor deze avond zijn alle plekken op de brug al bezet. Vanwege het succes en de positieve reacties is Porsche Centrum Rotterdam van plan om in 2016 weer technische avonden te organiseren. We houden u hiervan op de hoogte via de website en de nieuwbrief.