Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Approved Occasion Weekend groot succes

08 maart 2016

Op 5 en 6 maart heeft het Porsche Approved Occasion Weekend plaatsgevonden met groot succes. Het weekend stond in het teken van een goede selectie uit Porsche occasions, passie en gezelligheid. Vele enthousiaste bezoekers van jong en oud waren aanwezig en werden hartelijk ontvangen bij Porsche Centrum Rotterdam. 

Approved selectie

De prachtige Porsche Approved selectie bestaat uit Porsche Occasions die met zorg zijn samengesteld en grondig gecontroleerd zijn op alle fronten. Om deze reden kan gezegd worden dat de Porsche occasions zo goed zijn als nieuw.

Passie voor Porsche en gezelligheid

Vanzelfsprekend zijn hapjes van culinaire hoogstandjes, een drankje en gepassioneerde bezoekers niet te missen tijdens het Porsche Approved Occasion Weekend. De opkomst was groot en hierdoor ontstond er al snel een gezellige sfeer. Onder het genot van diverse smaakvolle amuses en een drankje hebben de bezoekers mooie verhalen met elkaar gedeeld en stond gezelligheid dit weekend voorop.

Wij zijn zeer verheugd over het succes van afgelopen weekend en hebben samen met de bezoekers met volle teugen genoten.