Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche breidt Porsche Approved Garantie uit tot 15 jaar

02 mei 2017

Porsche maakt het vanaf vandaag mogelijk om de Porsche Approved Garantie te verlengen tot de auto maximaal vijftien jaar oud is of 200.000 kilometer heeft gereden. Dat was tot nu toe maximaal tien jaar. Tijdens de garantieperiode rijdt de klant zorgeloos in de wetenschap dat alle mogelijke malheur wereldwijd is gedekt, vergelijkbaar met de garantie op nieuwe Porsche modellen. Om welk model het ook gaat: de dealer biedt ongeacht de leeftijd van de auto zekerheid en betrouwbaarheid zoals alleen de officiële Porsche dealer die biedt.

Porsche biedt al jaren een aantal garantieproducten aan die de klant de geruststelling geven dat hij met zijn auto bij de dealer in goede handen is als het ooit mis mocht gaan. Elke nieuwe Porsche wordt geleverd met een wereldwijde garantie voor de periode van twee jaar, ongeacht de kilometerstand en met een complete dekking van eventuele productiefouten, met uitzondering van gebruiks- en slijtagedefecten.

Als de fabrieksgarantie verstrijkt, is het mogelijk om via de dealer de garantieperiode steeds één of twee jaar te verlengen met de Porsche Approved Garantie. Porsche voerde in 2002 dit garantielabel in dat inmiddels in meer dan negentig markten geldig is. Elke gebruikte Porsche die het predicaat ‘Porsche Approved’ draagt, is door de dealer kritisch en nauwgezet op maar liefst 111 punten gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Uiteraard zijn daarbij alleen originele onderdelen gebruikt.

Verlenging
Tenzij de Porsche Approved Garantie binnen een jaar na de aflevering van een nieuwe auto wordt afgesloten, geldt voor dit kwaliteitslabel het acceptatiecriterium van de kritische 111-punteninspectie bij de dealer. De verlengde garantie was tot nu toe voor één of twee jaar af te sluiten tot het moment dat de Porsche respectievelijk negen of acht jaar oud werd en/of maximaal 200.000 kilometer had gereden. Vanaf 1 mei biedt Porsche klanten de mogelijkheid om hun auto tot het dertiende jaar met twee jaar te verlengen en tot het veertiende jaar met één jaar. Porsche geeft daarmee aan veel vertrouwen te hebben in de kwaliteit van de voertuigen en de dealers die aan die auto’s werken.

Ook voor Porsche Occasions
Een Porsche Approved Garantie is onder voorwaarden ook af te sluiten voor Porsche modellen waarop geen Porsche Garantie (meer) van toepassing is en die niet bij de officiële dealer zijn gekocht. In het laatste geval moet de klant naast de 111-puntencheck ook 90 dagen eigenaar zijn en de laatste grote beurt moet zijn uitgevoerd bij de Porsche dealer voor ingang van de garantie. Deze garantie biedt dezelfde uitgebreide dekking. Bent u nog opzoek naar een occasion? Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres, klik hier voor ons aanbod.

Via het onderstaande formulier kunt u uw vragen stellen over de Porsche Approved Garantie. Na invulling van het formulier zal één van onze collega's zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden.

{form_Vragen over Porsche Approved Garantie}