Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Centrum Rotterdam opent Ambassade in Central Park

08 juli 2015

Porsche Centrum Rotterdam heeft deze week op de grens van de Residentie een Porsche Embassy geopend. Vanuit deze tijdelijke vestiging op landgoed Vreugd en Rust in Voorburg reikt Porsche Centrum Rotterdam nu ook Porsche-rijders en geïnteresseerden in de regio Den Haag de hand. De Porsche Embassy is gevestigd in de voortuin van boetiekhotel en restaurant Central Park, by Ron Blaauw aan het Oosteinde in Voorburg, centraal gelegen ten opzichte van de snelwegen A4, A44, A12 en A13.

Op landgoed Vreugd en Rust staat het gelijknamige rijksmonument waar sinds een half jaar het kosmopolitische restaurant en boetiekhotel Central Park, by Ron Blaauw in is gevestigd. De nieuwe eigenaar, culinair ondernemer Carsten Klint, is tevens Porsche-ambassadeur geworden.

Porsche Centrum Rotterdam komt vanuit de Porsche Embassy klanten van het merk uit de regio tegemoet met een stijlvolle, geheel doorzichtige tijdelijke locatie die speciaal door Maessen Tenten is vervaardigd. Daarbij fungeert de Porsche Embassy als showroom met nieuwe Porsche-modellen en als proefritlocatie voor geïnteresseerde kopers. Huidige Porsche-rijders kunnen daar echter ook hun auto aanbieden voor onderhoud, dat vervolgens bij Porsche Centrum Rotterdam in de Maasstad wordt uitgevoerd.
“Met de Porsche Embassy willen we letterlijk dichter op onze klanten in de regio Den Haag zitten,” verklaart Harrie van Ham, vestigingsmanager van Porsche Centrum Rotterdam. “We hebben een groot aantal Porsche-rijders in en rondom Den Haag die we vanuit de Porsche Embassy uitstekend kunnen bedienen.”