Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Classic-eigenaren rijden zichzelf uniek boek in

27 maart 2017

Nederlandse eigenaren van een klassieke Porsche kunnen een plekje bemachtigen in een boek dat in de zomer van 2017 in zeer beperkte oplage wordt uitgebracht. Het enige dat ze daarvoor hoeven te doen, is datgene waarvoor hun klassieker bij uitstek bedoeld is: rijden. Van 8 april tot en met 28 mei kunnen zij tijdens acht weekenden acht verschillende routes in Nederland rijden. Op een fotogeniek punt op de route worden zij in hun geliefde bolide gefotografeerd door autofotograaf David de Jong. Een afdruk van die foto kunnen zij vervolgens direct ophalen bij het officiële Porsche Centrum en de foto wordt automatisch opgenomen in het unieke Porsche-fotoboek ‘Into the Frame’.

“Hoewel sommige nieuwsberichten over een Porsche als investeringsobject anders doen vermoeden, is het in onze ogen het allerbelangrijkste dat eigenaren van een klassieke Porsche rijplezier beleven aan hun auto”, zegt Jasper Koek van Porsche Nederland. “Omdat klassieke auto’s bij gebruik soms wat extra aandacht nodig hebben, ondersteunen we Porsche Classic-rijders met een uitgebreide onderdelenvoorziening en speciale servicepunten in onze Porsche Classic Centra. Zo zijn zij ervan verzekerd dat ze onbezorgd door kunnen blijven rijden en dat hun klassieker dankzij de officiële Porsche-behandeling zijn waarde behoudt.”

Elk van de acht Porsche Centra heeft een route uitgezet in zijn regio. De eerste route in Noord-Holland in het weekend van 8 en 9 april is uitgezet door Porsche Centrum Amsterdam; in de weekenden daarna kan er steeds een route gereden worden in de regio van één van de andere zeven Porsche Centra. Bij het ophalen van de foto krijgen de Porsche-rijders ook een originele Porsche Documentatiemap voor hun klassieker cadeau.

Een Porsche krijgt de classificatie ‘Classic’ zodra het minimaal 10 jaar geleden is dat het laatste exemplaar van het betreffende type van de band liep. Alle Nederlandse eigenaren van zo’n type Porsche kunnen aan de foto-actie deelnemen. Voor meer informatie of voor aanmeldingen: www.intotheframe.nl.