Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Herfstmeeting

05 oktober 2015

De tijd vliegt want we naderen alweer de donkere dagen, koude ochtenden kortom; het einde van het jaar. Op de diehards na die de hele winter blijven rijden, is de tijd aangebroken om de Porsche winterklaar te maken en te stallen, maar niet voordat je de Porsche Herfstmeeting hebt gereden!

De Porsche herfstmeeting start dit jaar bij ons in het Porsche Centrum. Bij ons krijgt u rond het middaguur een lunchpakket met routeboek mee en rijden we via een leuke binnendoor weg richting Dordrecht waar we een interessante tussenstop hebben.

Het programma van de tussenstop is optioneel en kenmerkt zich door snelheid, inzicht en precisie. De Porscherijders worden verdeeld in drie groepen waarna elke groep rouleert en aan de volgende activiteiten deelneemt:
Snelheid: Wie is de snelste op de kartbaan?
Inzicht: Een slotracebaan met modelauto’s van 1:43. Beslist geen kinderspel!
Precisie: De pitstopchallenge, wissel zo snel mogelijk de banden van de formule 1 auto.

Vanuit de tussenstop rijden we door naar het bijzondere Villa Augustus in Dordrecht waar we die dag een zaal tot onze beschikking hebben waar we een lekker drankje kunnen drinken. In dit prachtige restaurant worden de prijzen uitgereikt van het middagprogramma!

Voor wie daarna nog een hapje wil eten is het restaurant Villa Augustus geopend en reserveren kan op eigen initiatief.
De dag duurt ongeveer van 10.00 uur tot 17.30 uur. De prijs voor de hele dag is, afhankelijk van het programma dat u kiest, €35,- tot €45,- per persoon.
Aanmelden kan tot 23 oktober , klik hier voor de inschrijfpagina.

Dagprogramma
10.00u - 12.30u. Ontvangst Porsche Centrum Rotterdam en uitreiking routeboek en lunchpakket
12.30u – 13.15u. Route rijden
13.45u – 16.00u. Kart- en indoorcentrum Dordrecht
16.00u – 16.30u. Route rijden
16.30u – 17.30u. Drankje en uitreiking in Villa Augustus