Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Origanele 03 - Het boek voor de Porsche Classic rijder

30 mei 2018

Voor onderhoud, reparatie en de restauratie van een klassieke Porsche kunt u bij ons rekenen op een unieke combinatie van factoren: u kunt uw Porsche toevertrouwen aan gepassioneerde toptechnici, die volledig zijn ingewijd in de geheimen van elke Classic. Bovendien produceert Porsche ook vandaag nog veel nieuwe onderdelen voor modellen die al tientallen jaren geleden uit productie zijn gegaan. ‘Zo goed als nieuw’ krijgt zo een bijzondere betekenis, zeker als u weet dat deze nieuwe, maar qua uiterlijk volledig authentieke onderdelen door voortschrijdende techniek nog beter zijn dan die van toen.

Er is nu, meer dan ooit tevoren, zeer veel belangstelling voor klassiekers. De nieuwste editie 03 van ‘Originale’, een prachtig boekwerk, gelimiteerd in oplage, waarmee Porsche Classic u een kijkje achter de schermen gunt en dat u extra inzichten biedt – tot in detail.

Gegarandeerd veel leesplezier met deze bundeling van nieuws, prachtige verhalen en opmerkelijke anekdotes uit de wereld van Porsche Classic.

U kunt het boek via de Porsche24 app reserveren en vervolgens gratis ophalen, bij ons in de showroom. Wij hebben maar een aantal exemplaren dus wees er snel bij.