Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Sportscars Live

16 juni 2015

Het door Porsche Centrum Rotterdam georganiseerde Sportscars Live was met meer dan 400 gasten een groot succes! Speciaal voor onze klanten werd een uniek evenement georganiseerd om de introductie van de meest sportieve modellen uit de Porsche line-up te vieren.

En wat voor een modellen. Porsche heeft met Sportscars Live behoorlijk uitgepakt: naast de 911 Targa 4 GTS, Cayman GT4 en de 911 GT3 RS was er zelfs een 919 Hybrid aanwezig. Dit is het LMP1 voertuig waar Porsche afgelopen weekend de eerste en tweede positie mee wist te behalen tijdens de beruchte 24 uur van Le Mans. Een enorme prestatie gezien het feit dat Porsche slechts één jaar nodig heeft gehad om de hegemonie van Audi op Le Mans te doorbreken. Sportscars Live bood een uitgelezen kans om deze nu al legendarische 919 van dichtbij te bewonderen.

Om het feest compleet te maken, waren in Porsche Centrum Rotterdam zelfs Gijs van Lennep en Jan Lammers aanwezig tijdens de introductie om uitgebreid te vertellen over hun ervaringen met het merk, het spektakel van Le Mans en de nieuwe modellen waarmee Porsche zowel op het circuit als op straat ten tonele verschijnt. Van deze bijzondere gebeurtenis zijn tevens opnames gemaakt door RTL GP. Dankzij het enthousiasme van alle genodigden en de stralende nieuwe Porsche modellen was het een meer dan geslaagde avond.