Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Rotterdam is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Van haven tot zee met Porsche Centrum Rotterdam

15 september 2016

‘Van haven tot zee’ was het motto van de Rotterdam Porsche Rally die zondag 11 september werd verreden. Negentig equipes en 180 deelnemers stonden aan de start bij Porsche Centrum Rotterdam. Via een fraaie metropoolroute door onder andere het Westland kwamen de chauffeurs uiteindelijk op de boulevard van Scheveningen aan. Geen verkeerde plek om te zijn op zo’n prachtige nazomerdag.

Aan de Rotterdamse Porsche Rally – mede georganiseerd door Porsche Club Holland – deed een grote verscheidenheid aan klassieke én moderne Porsches mee. De bijzondere en soms unieke auto’s vonden langs de route veel bekijks. De lunch tijdens de tussenstop werd verzorgd door Golfbaan de Hooge Rotterdamsche en als afsluiting van de Rally stond een heerlijk diner klaar bij Hotel Bilderberg in Scheveningen. Tijdens de maaltijden was er alle gelegenheid om met elkaar kennis te maken, kennis over auto’s uit te wisselen én elkaars Porsche te bewonderen.

Het was een geweldige belevenis om met zoveel Porsche-liefhebbers deze mooie tourrit door Zuid-Holland te verrijden. Een geslaagde Rally die we zeker nog eens gaan herhalen.